Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao yarın kap perşembe istanbul cuma imza töreni gibi gözüküyor

Evren Turhan: Hasan, Ümit arkadaşlarım ama gidip onlara Falcao kaçta geliyor diye sormam, sorulmaz. En fazla muhabbet arasında şu mevkiye oyuncu alacağız falan derler. Bu işlere girmem zaten. Falcao'nun yedeği olarak scoutların baktığı bir futbolcu var. İsim olarak bilmem onu da muhabirler araştırsın.

Falcao yarın kap olsa daha fazla curcuna olurdu etrafta. yarın diyenler bugün olmadığı için yarın diyorlar. yarın da olmayınca aynı adamlar bu sefer cuma diyecek. değişen bir şey yok.

62E11EBE-7A47-49E9-8BAE-0D913965096F.webp

Yine çıktı pirasaya
Hınbıl, Trabzon sevici

Bu dönemin en kolpa kanalı trtspor oldu aspor leşini bile geçtiler. hiç yakışmadı trt ciddiyetine.
Dün kesin bir dille bugün kap beklemeyin yarın 19:05 diyodun ve hatta diyodun ki görmeyen foruma yeni giren arkadaşlar Falcao yarın 19:05 kesin kap geliyo. Şimdi bir izahat bile yapmadan TRT kolpacı diye yorum yazıyorsun. Normalde bu kadar net yazmazdım birşey duymuşsundur duyduğunu paylaşmışsınız ama yalan çıkmıştır. O kadar özgüvenle yazdın ki ve şuan tek kelime açıklama yapmadan pişkin pişkin millete kolpacı demen battı resmen bana. Herkesten özür dilemen gerektiğini düşünüyorum. Ya şöyleydi böyleydi benim ne suçum var diyerek mazeretlere sığınmakta tercihin olabilir tabi ben kabul etmesem de saygı duyarım.

kostas gidiyor haberi daha erken de gelebilir falcao’dan

Dün kesin bir dille bugün kap beklemeyin yarın 19:05 diyodun ve hatta diyodun ki görmeyen foruma yeni giren arkadaşlar Falcao yarın 19:05 kesin kap geliyo. Şimdi bir izahat bile yapmadan TRT kolpacı diye yorum yazıyorsun. Normalde bu kadar net yazmazdım birşey duymuşsundur duyduğunu paylaşmışsınız ama yalan çıkmıştır. O kadar özgüvenle yazdın ki ve şuan tek kelime açıklama yapmadan pişkin pişkin millete kolpacı demen battı resmen bana. Herkesten özür dilemen gerektiğini düşünüyorum. Ya şöyleydi böyleydi benim ne suçum var diyerek mazeretlere sığınmakta tercihin olabilir tabi ben kabul etmesem de saygı duyarım.

Benim salı günü kap gelecek diye bir tane mesajımı göster bunları yazmadan önce...

ben pazartesi günü öğleyin yazdım mesajı ve mesajımda aynen şu yazıyordu çarşamba 19:05 kap perşembe türkiyeye geliş şeklinde. 2 fakrlı kaynağımdan teyit ettirdim diye yazdım.. bunun dışında dün akşam o mesajja hatırlatma yaptım sadece.. ama salı yani bu akşamddan hiç bahsetmedim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt