- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Falcao yarın kap perşembe istanbul cuma imza töreni gibi gözüküyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gayet tabi. eski trt den bahsediyorum. nerden nereye.. paçavraya çevirdiler trt yi..Ciddiyet derken? Eski TRT ile karıştırıyorsun sanırım?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bu dönemin en kolpa kanalı trtspor oldu aspor leşini bile geçtiler. hiç yakışmadı trt ciddiyetine.
Falcao yarın kap perşembe istanbul cuma imza töreni gibi gözüküyor
Dün kesin bir dille bugün kap beklemeyin yarın 19:05 diyodun ve hatta diyodun ki görmeyen foruma yeni giren arkadaşlar Falcao yarın 19:05 kesin kap geliyo. Şimdi bir izahat bile yapmadan TRT kolpacı diye yorum yazıyorsun. Normalde bu kadar net yazmazdım birşey duymuşsundur duyduğunu paylaşmışsınız ama yalan çıkmıştır. O kadar özgüvenle yazdın ki ve şuan tek kelime açıklama yapmadan pişkin pişkin millete kolpacı demen battı resmen bana. Herkesten özür dilemen gerektiğini düşünüyorum. Ya şöyleydi böyleydi benim ne suçum var diyerek mazeretlere sığınmakta tercihin olabilir tabi ben kabul etmesem de saygı duyarım.Bu dönemin en kolpa kanalı trtspor oldu aspor leşini bile geçtiler. hiç yakışmadı trt ciddiyetine.
Niye değil mi ?trt ciddi bir kurummuymuştukine?
Dün kesin bir dille bugün kap beklemeyin yarın 19:05 diyodun ve hatta diyodun ki görmeyen foruma yeni giren arkadaşlar Falcao yarın 19:05 kesin kap geliyo. Şimdi bir izahat bile yapmadan TRT kolpacı diye yorum yazıyorsun. Normalde bu kadar net yazmazdım birşey duymuşsundur duyduğunu paylaşmışsınız ama yalan çıkmıştır. O kadar özgüvenle yazdın ki ve şuan tek kelime açıklama yapmadan pişkin pişkin millete kolpacı demen battı resmen bana. Herkesten özür dilemen gerektiğini düşünüyorum. Ya şöyleydi böyleydi benim ne suçum var diyerek mazeretlere sığınmakta tercihin olabilir tabi ben kabul etmesem de saygı duyarım.
Gelmezse sıkıntı renktaş söyleyeyim.Yavaş yavaş benin yanıma geliyorsunuz..![]()
Niye değil mi ?
Devlet kanalını hemen niye kötülerim derdindesin ?
Bu tuttomercato seri transferini bilmişti sanırım, aklımda güvenilir bir kaynak diye kalmış.Radamel Falcao, Galatasaray ile yaklaşık 5 milyon €'dan üç yıllık kontrat imzalayacak. Kolombiyalı golcü, Perşembe günü İstanbul'a gelecek. [Tuttomercato] https://t.co/mhT3bWzW2B
Golaaazoo
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi