Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an en iyi yönetilen yerli kulüp trabzon
O kadar iyi yönetiliyor ki oyunculara kamp parası odetip,forma satın almaları isteniyor.Sosa'ya senelik 4.5 milyon euro vermek mi iyi yonetilmek?

Paşa, dersen anlarım.
Ellerindeki çöp oyuncuları bize çok iyi paraya kitliyorlar.

trt devletin kanalı milletin değil

bu farkı anladığınızda bu saçma tartışmayı da yapmayacaksınız

her zaman aynı halttı trtde

sorgulamamız gereken neden vergilerimle böyle bir kanalı 50 yıldır finanse ediyorum

satılması lazım derhal

Profilinden dün kü iletilerine bakar mısın? Bugün kap beklemeyin yarın 19.05 de gelecek diye ben mi yanlış hatırlıyorum? Yanlış hatırlıyorsam özür dilerim seve seve

bugün gündüz birisi sordu ona cevaben yarın yazdım çarşambayı kastederek. onun dışında yazmadım. Yazmış olsam zaten bunları şuan tartışıyor olmayız. ben her zaman lafımın arkasındayım.

1566327023115.webp

apotelliyi alalim

Falcao konusunda resmi olabilecek son gelişmeler nedir? Pek zamanım yokta bakmak için.

skysports un haber kalitesine bak ve bizim trtnin

ntvspor en iyisiydi

canını seven kendını kollasın nevzat bukez hunharca sallıyor

bugün gündüz birisi sordu ona cevaben yarın yazdım çarşambayı kastederek. onun dışında yazmadım. Yazmış olsam zaten bunları şuan tartışıyor olmayız. ben her zaman lafımın arkasındayım.
O mesajımı düzeltip özür diledim. Ben yanlış görmüşüm ama iyi niyetli tavsiyelerimi dikkate almanı temenni ediyorum. Yarın da bugün gibi olursa sıkıntı büyük. Boş yere başkalarının elektriğini sen üzerine almış olacaksın ve bunu bile isteye yapmış olacaksın iyi akşamlae

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt