Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.382
- 1.898
Güzel sallandık falcao geldi zannettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende hissettim la bende mi sorun var dedim1 dk önce Eryamandayım ben birazdan düşer haberlere herhalde
Ben de eryamamdayım1 dk önce Eryamandayım ben birazdan düşer haberlere herhalde
Iyi de baskan ESO:Skyrim oynuyor...Gençler duyum var toplanın wow oynarkene nizipli27 nickli mustafa cengiz başkanımızın çarını gördüm fırsat bu fırsat sordum tabi falcao gelecekmi başkanım diye Cengiz başkan önce saçma bi random attı sonra ise Müsterih olunuz dedi
Babel 19 Aralık 1986 doğumludur ve henüz 32 yaşındadır. Ayrıca performans olarak şuana kadar en iyi transferdir. Ayrıca 2020 yazında araplara satılma ihtimali oldukça yüksektir.bu, babel'in bir işe yaramayacağını, 3 yıl kontratı 33 yaşında bir herife verdiğimizi değiştirmez.
kendimizi kandırmayalım.
Renktaş yatağın üzerindeydim ben yatak baya sallandı,uzun zamandır bu hissi yaşamamıştım,geçmiş olsun hepimize,Allah daha büyüklerinden korusunBen de eryamamdayım
Gene internetten karı mı kovalıyor bu ya!!
Amin çocuklar evde korkmuştur. Hemen döneyimRenktaş yatağın üzerindeydim ben yatak baya sallandı,uzun zamandır bu hissi yaşamamıştım,geçmiş olsun hepimize,Allah daha büyüklerinden korusun
Babel 19 Aralık 1986 doğumludur ve henüz 32 yaşındadır. Ayrıca performans olarak şuana kadar en iyi transferdir. Ayrıca 2020 yazında araplara satılma ihtimali oldukça yüksektir.
bir yere satamayız. yakında herkes sövmeye başlar.
şu herifin kasımpaşa ve beşiktaş'ta bizden daha genç bir yaşta oynamış olması ve veteran haliyle onu almamız bile tadımı kaçırıyor.
Ben de Eryaman'dayım ve net olarak hissettim.1 dk önce Eryamandayım ben birazdan düşer haberlere herhalde
bu, babel'in bir işe yaramayacağını, 3 yıl kontratı 33 yaşında bir herife verdiğimizi değiştirmez.
kendimizi kandırmayalım.
İyice ölçüyü kaçırdı
Naber reisBabel 19 Aralık 1986 doğumludur ve henüz 32 yaşındadır. Ayrıca performans olarak şuana kadar en iyi transferdir. Ayrıca 2020 yazında araplara satılma ihtimali oldukça yüksektir.