Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilet fotosu var twitter da paylaşıldı mı?

Ulan bu Şeref Aydın’a sallamakta nerden çıktı. Gün olayında bi ton muhabir gazeteci medya herkes yanılıyor da olan Şeref’e mi olacak. Aklınızı başınıza devşirin kulübün başkanı bile Emre morda kap kısa sürede gelecek derken 15 gün uzamıştı bu transfer işleri kolay şeyler değil biraz mantıklı ve sağduyulu olmak lazım. İnanmıyorsan sallama geç niye kaale alıyon ki arkadaş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_7790.webp

Kolpa olduğunu biliyorum ama olsun heyecan yapıyo :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Monaco, Slimani'yi tamamlayıcı oyuncu olarak aldı. Cezayirli oyuncu, Falcao’nun yerine transfer edilmedi. (L'Equipe)

bu ekşideki şeref olmayabilir saçmasapan dalgaya alır şeyler yazmış şimdi,,bizim buradaki şerefin üslubunada hiç benzemiyor

bu ekşideki şeref olmayabilir saçmasapan dalgaya alır şeyler yazmış şimdi,,bizim buradaki şerefin üslubunada hiç benzemiyor
Yok, kendi hesabı olduğunu söylemişti. Yalnız, orada bazen milleti trollediğini, gscimbom forumlarındaki mesajlarını esasen dikkate almamızı yazmıştı.

Yalnız Şeref Aydın'a neden sallanmış yine anlamadım ben.

Ekşideki mesajında çelişen nedir?

Transferin Monaco yüzünden uzadığını, ama oyuncunun Konya maçında sahada olacağını yazmış.

Zaten çoğu kişi de bunu diyor.

En son bugün Nevzat DİNDAR, önemli bir yönetici ile görüştüm; yarın KAP, perşembe oyuncu İstanbul'da dedi.

Abdurrahim Albayrak %99 bitti dedi. Yani burada ben kolpa bir durum göremiyorum...
Ya güya bir yerden Slimani gelse bile Falcao gitmeyecek, Mariano Diaz gelseydi Falcao'yu bırakacaktık ama şimdi bırakmayacağız gibisinden bir haber çıkmış. O yüzden bu kopan yaygara. Kimse Salı falan beklemiyordu zaten bazı hayalperestler haricinde. Perşembe günü deniyor her yerde. Belki yarın KAP gelir. O da içimizi ısıtır zaten. Ama Salı günü iddiası geçen hafta atıldı ve Pazar günü falan yerini Çarşamba, Perşembe'ye bıraktı. Cuma diyen çıkmadı şimdiye kadar. Eğer Cuma günü diyen çıkarsa o zaman oyalıyorlar bizi derim kesinlikle.

Ama benim anlamadığım olay şu ki Monaco ile ilgili sürekli böyle haberler çıkarken bizim taraftan da sürekli iyi haberler çıkıyor. Hem Türkiye'den hem uluslararası spor medyasından Monaco ile ilgili bir haber olduğunda transfer zora girdi, bizimle ilgili olunca transfer bugün, yarın bitiyor içerikli haberler servis ediliyor. Hep zıt haberler. Sanki Galatasaray ve Monaco transfer görüşmesi içinde değilmiş de iki kulüp da başka kulüplerle transfer görüşmesindeymiş gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt