- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Su adam enfes ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın 19:05e kadar metanetimi koruyacağım.valla yeter
Kardeş takimimiz lütfen renkdaş duymamis olayimMonaco ya acayip uyuz oldum, gecen sene düsmezler insallah diyordum bu sene fikrimi degistirdim insallah küme düser serefsizler.
Bir forvet daha aldıklarında bırakacaklar demek kiMonaco lu yöneticiler hala slimaninin kiralanmasıyla falcaonun bir ilgiainin olmadığını söylüyorlar. Açıklayın alamadık yada almıyoruz diye her transfer dönemi aynı rezalet
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Iyidir...Nbr...
Kardeş takimimiz lütfen renkdaş duymamis olayim![]()
Yok, kendi hesabı olduğunu söylemişti. Yalnız, orada bazen milleti trollediğini, gscimbom forumlarındaki mesajlarını esasen dikkate almamızı yazmıştı.bu ekşideki şeref olmayabilir saçmasapan dalgaya alır şeyler yazmış şimdi,,bizim buradaki şerefin üslubunada hiç benzemiyor
Monaco, Slimani'yi tamamlayıcı oyuncu olarak aldı. Cezayirli oyuncu, Falcao’nun yerine transfer edilmedi. (L'Equipe)
Ya güya bir yerden Slimani gelse bile Falcao gitmeyecek, Mariano Diaz gelseydi Falcao'yu bırakacaktık ama şimdi bırakmayacağız gibisinden bir haber çıkmış. O yüzden bu kopan yaygara. Kimse Salı falan beklemiyordu zaten bazı hayalperestler haricinde. Perşembe günü deniyor her yerde. Belki yarın KAP gelir. O da içimizi ısıtır zaten. Ama Salı günü iddiası geçen hafta atıldı ve Pazar günü falan yerini Çarşamba, Perşembe'ye bıraktı. Cuma diyen çıkmadı şimdiye kadar. Eğer Cuma günü diyen çıkarsa o zaman oyalıyorlar bizi derim kesinlikle.Yalnız Şeref Aydın'a neden sallanmış yine anlamadım ben.
Ekşideki mesajında çelişen nedir?
Transferin Monaco yüzünden uzadığını, ama oyuncunun Konya maçında sahada olacağını yazmış.
Zaten çoğu kişi de bunu diyor.
En son bugün Nevzat DİNDAR, önemli bir yönetici ile görüştüm; yarın KAP, perşembe oyuncu İstanbul'da dedi.
Abdurrahim Albayrak %99 bitti dedi. Yani burada ben kolpa bir durum göremiyorum...
Ekşideki şeref aydın mı bilmiyorum da burada yazdıklarıma inanın orada genelde makara yapıyoruz demişti.bu ekşideki şeref olmayabilir saçmasapan dalgaya alır şeyler yazmış şimdi,,bizim buradaki şerefin üslubunada hiç benzemiyor
Böyle kardes olmaz olsun.
Apo kesin yanlis anlamistir.