Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AL ISTE BITMIS BU IS JORGE MENDES YANINDAKI.

BU ARADA NUSRET SAGLAM GALATASARAYLI

goremedim renktozoid

Hesabin yoksa göremiyorsun rengim

6ED26D98-3328-4D3C-B4C8-55EDE8BD7E4A.webp

Nusret eliyle bitmis hareketi yapiyor Jorge ye bakiyor Jorge de Nusreti kulagina biseyler söylüyor

BU transfer döneminden anladığımız üzere piyasada haber kovalayan kaliteli muhabir olmadığıdır. Hep çalıntı haber ya dış basından çalıntı yada aptal duyumculardan çalıntı. Boş muhabirlerimiz yüzünden "duyumculuk" diye bir meslek türedi. Ali Naci var diyecek olan olursa Kap açıklamasından 15-20 dk önce verilen habere ben haber demem o kadarını herkes duyabilir ve yönetimle haberli olarak haber yapıyor genelde.

Kısacası sözde muhabirlerimiz emeksiz yemek peşinde. Hayırlısı olsun bakalım

BU transfer döneminden anladığımız üzere piyasada haber kovalayan kaliteli muhabir olmadığıdır. Hep çalıntı haber ya dış basından çalıntı yada aptal duyumculardan çalıntı. Boş muhabirlerimiz yüzünden "duyumculuk" diye bir meslek türedi. Ali Naci var diyecek olan olursa Kap açıklamasından 15-20 dk önce verilen habere ben haber demem o kadarını herkes duyabilir ve yönetimle haberli olarak haber yapıyor genelde.

Kısacası sözde muhabirlerimiz emeksiz yemek peşinde. Hayırlısı olsun bakalım

bahmet
zahmet

İlk Hazırlık maçlarında iyi oynayan adam niye sonradan dökülmeye başlasınki o zaman?
linnes oynamadı ki.linnes bu takımın as oyuncusu değil zaten. bazı insanlar linnes kapatır o bölümü felan diyor da öyle bir şey yok. mariano sakatken linnes 2-3 maçtan sonra hep sırıtıyor.kaldıramıyor o mevkiyi.linnes en fazla 2-3 maçlık bir oyuncu.fiziği zayıf zaten. kuzeylinin bile zayıf fiziklisini almışız....

nusret o hareketi falcao için mi yapıyor? onu nasıl çözdünüz adam normal değilki herhangi birşey içinde yapmış olabilir

nasıl anladınız la mendez olduğunu dwayne johnsona daha çok benzyor yanındaki :asd: detaylı bir video falan mı var bu foto çok flu

Jorge Mendesi taniyan ilk bakista görüyor zaten hocam. Ondan önceki Story de nusret etiketlemis bile

Kesinlikle Jorge Mendes

Şu duyumcuyum diye geçinen heriflerin bir tanesinin Florya'dan içeri girdiğini ya da yönetici veya futbolcularla sıcak temas kurduğunu düşünmüyorum. Ulan gazeteciler muhabirler doğru bir haber alamıyorken duyumcu diye geçinen adamlar nasıl haber alacaklar içeriden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt