Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer dedikleri gibi yarın gelecekse bu adam bugün mutlaka kap gelmesi lazım. Eğer bu akşam 19:05 de kap gelmezse yangın ekibini göreve çağırabiliriz.

Şu duyumcuyum diye geçinen heriflerin bir tanesinin Florya'dan içeri girdiğini ya da yönetici veya futbolcularla sıcak temas kurduğunu düşünmüyorum. Ulan gazeteciler muhabirler doğru bir haber alamıyorken duyumcu diye geçinen adamlar nasıl haber alacaklar içeriden?
Abi ben muhabirlerin uğraştığını bile düşünmüyorum. Sosyal medya bu kadar büyümüşken haber çalmak ya da uydurmak tesislere gitmekten daha kolay

Şunun üstüne de gelmezse harbi sövecem artık 2 yeni transferi paylaşmış resmi hesap

Şu duyumcuyum diye geçinen heriflerin bir tanesinin Florya'dan içeri girdiğini ya da yönetici veya futbolcularla sıcak temas kurduğunu düşünmüyorum. Ulan gazeteciler muhabirler doğru bir haber alamıyorken duyumcu diye geçinen adamlar nasıl haber alacaklar içeriden?

Katılıyorum Özellikle Twitterda bu adamlardan baya var.

nasıl anladınız la mendez olduğunu dwayne johnsona daha çok benzyor yanındaki :asd: detaylı bir video falan mı var bu foto çok flu

karşılaştıralım
indir (11).png
1566370255597.png

Nusret'in Mendes paylaşımını göreceğim diye salak salak tüm paylaşımlarını görmek zorunda kaldım ya hahahahahahahah acayip antipatik bir tip

Evet arkadaşlar Nusret açık açık 1 numara işareti yapıyor sonrasında ise bitti işareti yapıyor. Mendes ise yanında sarhoşluktan ayakta zor duruyor :D

Fakat bence Mendes/Falcao tarafında zaten sorun yok. Sorun Monaco tarafında. Bizim şu süreci iğrenç yönetmemizden dolayı adamlar tamamen tok satıcı pozisyonunda. İnanın 2 ay önce Falcao'yu gerçekten bedelsiz alabilirdik. Ama o kadar fazla dillendi, takımın başkanı bile açıklamalar yapınca e Monaco da salak değil bir şeyler koparma derdine düştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt