Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hemen baslayabilirsin :D
Falcao gelmedi yönetim istifa yakarız bu gezegeni

Elimde ateşle bekliyorum

images

Linnesi kastetmiyorum zaten mariano ilk hazırlık maçlarında iyiydi sonraki maçlarda dökülmeye başladı üstelik ben ne olursa olsun sola solak bir bek isteri gerekirse sağ beki değiştirmem
knk mariano sadece koşamıyor felan değil önünde ki adam pas veremiyor.geçen sene de deplasmanlarda böyle idi.üst üste 3 pas yapamıyordu.3 metre öteye atamıyor yoksa bende savunuyrdum yükleme felan yapılıyor heralde diye de yaptığı pas hatalarının açıklaması değil o.

knk mariano sadece koşamıyor felan değil önünde ki adam pas veremiyor.geçen sene de deplasmanlarda böyle idi.üst üste 3 pas yapamıyordu.3 metre öteye atamıyor yoksa bende savunuyrdum yükleme felan yapılıyor heralde diye de yaptığı pas hatalarının açıklaması değil o.
Bilmiyorum konsantrasyon eksikliği olabilir ama dediğim gibi ben sol beki değiştirmeyi tercih ederim iki beki değiştirmek zor

Ne uzattınız şu Nusret işini.Adamın imza hareketlerinden biridir bu.Mykonos’taki restaurantta çekildi bu görüntü.Normal bir paylaşım her şeyi transfere yormayın.

Falcao transferi bitti artık zaten adam gelecek bir şekilde.Ne zaman olacağaı belli değil işte.Siz Diagne’ye falan odaklanın artık.

Renkdaşlar. Farzedelim Galatasarayımıza Falcao gelmesin. Diagne ve Mitroglu da gitmekte dirensin ve kadro dışı bırakılsın. Şuan ki mevcut kadromuz ile santrafor olarak Erencan oynasa bile Süper ligde şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Trabzonspor ile çekişiriz. Dinamizm açısından beklerimizde Emre Taşdemir ve Linnes oyanasın. Orta saha 3'lümüz Nzonzi-Seri-Belhanda. Kanatlar Babel-Feghouil-Emre Mor rotasyonu. Bu orta saha ve kanatların ligi çok rahat domine edeceğinden eminim. Kaldı ki Falcao geliyor. Ayrıca Fatih Terimden bizi çok mutlu edecek sürpriz bir hamle bekliyorum. Bu genç bir bek de olabilir genç bir forvet de olabilir. Aynı Onyekuru tarzı. No panik. Şampiyon Cimbom.:dans::cigara::dans:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt