İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
19.05 bekleyin gelmezse yangın yapılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu niye feda ediyorlar ki Rugani'yi satsınlar.2.5 kira 27.5 satın alma koyup alak
Ya bonservis ya menajer parası ben menajeri seçerdim ffpden dolayıbelliki monaco vermiyor kardeşim yapacak bişey yok. sen istediğin kadar falcao ile sözleşme yap, fotoğraf çek, yemek ye, hatta pandik at. ama önce monacoyla halledeceksinki bu iş olsun. bizimkiler her işte olduğu gibi bu işide eline yüzüne bulaştırdı. eğer olurda alırsak sağlam bir menejer kazığı girecek ondan kaçış yok zaten
forumda salı gelecek yazmadı die hatırlıorum yanılıyorsam düzeltin?????Şerefaydın dün aktif oldu mu ? Foruma bir özür borcu daha oldu burada sadece kesinleşen transferleri yazacağım demişti..
Emre kaplanYanliz bütün muhabirler sessizligini korumaya basladi yine. Hepsi ya linç yemekten korkuyor yada gerçekten bilgi alamiyor
Mariano rakibi yasladigimiz her macta iyi gorunecektir. Ama eger skor sıkıntılı ve kontra yemeye açık bir oyun varsa da her macta sağ taraf koridor olacak. İki yıldır yazıyorum burada Mariano'ya guvenip yola çıkılmaz.İlk Hazırlık maçlarında iyi oynayan adam niye sonradan dökülmeye başlasınki o zaman?
maalesef yokum
beni stadta görebilirsin
ankaragücü maçta deplasman yaşattı sağolsunlar![]()
belliki monaco vermiyor kardeşim yapacak bişey yok. sen istediğin kadar falcao ile sözleşme yap, fotoğraf çek, yemek ye, hatta pandik at. ama önce monacoyla halledeceksinki bu iş olsun. bizimkiler her işte olduğu gibi bu işide eline yüzüne bulaştırdı. eğer olurda alırsak sağlam bir menejer kazığı girecek ondan kaçış yok zaten
eskiden olan mevzularBizim takim niye ankaragucune kıl? Eskiden gelen bir husumetmi var?
Nzonzinin gelişiyle eskisi kadar sırıtmayacaktır diye düşünüyorumMariano rakibi yasladigimiz her macta iyi gorunecektir. Ama eger skor sıkıntılı ve kontra yemeye açık bir oyun varsa da her macta sağ taraf koridor olacak. İki yıldır yazıyorum burada Mariano'ya guvenip yola çıkılmaz.
Mutlaka,takım savunması önemli tabiNzonzinin gelişiyle eskisi kadar sırıtmayacaktır diye düşünüyorum