Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanliz bütün muhabirler sessizligini korumaya basladi yine. Hepsi ya linç yemekten korkuyor yada gerçekten bilgi alamiyor

Falcao'nun uzama sebebi biraz da bizim yönetim galiba
Falcao bitince bizim başka transfer isteyecegimizi bildikleri için uzatıyorlar

Yangın tayfayı itidalli olmaya davet ediyorum..

1566377547809.webp

belliki monaco vermiyor kardeşim yapacak bişey yok. sen istediğin kadar falcao ile sözleşme yap, fotoğraf çek, yemek ye, hatta pandik at. ama önce monacoyla halledeceksinki bu iş olsun. bizimkiler her işte olduğu gibi bu işide eline yüzüne bulaştırdı. eğer olurda alırsak sağlam bir menejer kazığı girecek ondan kaçış yok zaten

belliki monaco vermiyor kardeşim yapacak bişey yok. sen istediğin kadar falcao ile sözleşme yap, fotoğraf çek, yemek ye, hatta pandik at. ama önce monacoyla halledeceksinki bu iş olsun. bizimkiler her işte olduğu gibi bu işide eline yüzüne bulaştırdı. eğer olurda alırsak sağlam bir menejer kazığı girecek ondan kaçış yok zaten
Ya bonservis ya menajer parası ben menajeri seçerdim ffpden dolayı

Yanliz bütün muhabirler sessizligini korumaya basladi yine. Hepsi ya linç yemekten korkuyor yada gerçekten bilgi alamiyor
Emre kaplan
Terzi
Rodop
Veli
Zeki
Volkan kılıç
Savaş çorlu
Bunlar %100 kolpaci bu belli oldu
Abicim bir şey bilmiyorsan susacaksın işte yalan sıkıp milleti umutlandırmaya gerek yok

İlk Hazırlık maçlarında iyi oynayan adam niye sonradan dökülmeye başlasınki o zaman?
Mariano rakibi yasladigimiz her macta iyi gorunecektir. Ama eger skor sıkıntılı ve kontra yemeye açık bir oyun varsa da her macta sağ taraf koridor olacak. İki yıldır yazıyorum burada Mariano'ya guvenip yola çıkılmaz.

Çünkü bizimkiler saçma bir şekilde önce oyuncuyla sonra kulüple anlaşma yoluna gidiyor. Bunu yapan sadece biziz muhtemelen. Böyle saçma iş mi olur ? Gerçi işin başında Abdurrahim gibi yetersiz biri varsa o işten gram hayır gelmez. Lig başladı hala oyuncu getirecek çapsız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano rakibi yasladigimiz her macta iyi gorunecektir. Ama eger skor sıkıntılı ve kontra yemeye açık bir oyun varsa da her macta sağ taraf koridor olacak. İki yıldır yazıyorum burada Mariano'ya guvenip yola çıkılmaz.
Nzonzinin gelişiyle eskisi kadar sırıtmayacaktır diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt