Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Falcao İstanbul'a dün geldi. Jorge Mendes Monaco'da Nusret'e gitmedi herhalde.
Feghouli ve Diagne nasıl kimse duymadı kampa gelmelerini.. hele Feghouli
antrenman resimlerinde olmasaydı herkes 1 hafta daha tatil yapiyor sanıyordu.
Merto'la de yüz yüze tanışmış olmalı yoksa instragram ''gt'' yapmazlar bu kadar erken.
Bu yazdıklarım benim görüşüm. Tabi ki böyle olmamış olabilir.

IMG_1638.webp

Nusret bir süredir Mykonosta

Girona Doumboa ile yollari ayirmis,Diagne ve Mitro giderse bizimkiler atlayabilir,gerci heran gener veya bjk ye de yazilma ihtimali yol degiln bu adam cok istenildi burada gecmiste ama hicbir yerde de tutunamadi enteresan

Bugün net, resmi bir gelişme yaşanmazsa, topunuzun Allah.... diye devam edeceğim.

Şimdi sabırla bekliyorum. Bu iş bugün bitecek. Allah kahretsin artık yeter lan yeter.

Aynen senin keyfine göre aciklama yapiliyor bu dünyada.

Sen istiyon diye aciklama olmazsa yönetim bi zahmet istifa etsin olurmu böyle sey

slimani'nin gelmesine rağmen Falcao kalabilirmiş. Bunu diyen g.t laleleri başka bir haberde tinercilerin nkoudou için 5 milyon euro teklif yaptığını söylüyor. İyice saçmalamaya başladılar. Bu saatten sonra bu ibnelerin bi hükmü yok.

Bence Falcao İstanbul'a dün geldi. Jorge Mendes Monaco'da Nusret'e gitmedi herhalde.
Feghouli ve Diagne nasıl kimse duymadı kampa gelmelerini.. hele Feghouli
antrenman resimlerinde olmasaydı herkes 1 hafta daha tatil yapiyor sanıyordu.
Merto'la de yüz yüze tanışmış olmalı yoksa instragram ''gt'' yapmazlar bu kadar erken.
Bu yazdıklarım benim görüşüm. Tabi ki böyle olmamış olabilir.
Falcao görünmez olmasin la 🤣

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya hu nezaman bitti. Ben bosunami burda bilip bilmeden butun Ankaralilara sayiyordum bu gune kadar yani.. :D

Neyse yarindan tez yok sarilip opmeye basliyorum baskent evlatlarini.
ankaragüçlü 2 kardeşimiz vefat etmişti. Cenazeye nalçacılılar gitti. Gecekondu lideri ali imdat bundan sonra kimseyle düşmanlığımız yok dedi ve bitti

Hala, testelinin servis haberleri paylasiliyor

inanilir gibi degil

Falcaonun gelecegi gun bilinse yada monacoyla bir anlasma olsa
Abdurrahimin ogullari coktan herkese yayardi
Bosuna bekliyorsunuz
Bence bu falcao olayi olmayacak....

Herkes dagilmis durumda

Hoca ortalikda yok....

Yardimcilari futbol cahili....

Yonetim birak falcaoyu sponsor bile bulamadi muhtemelen 1 milyon euroya nefe verir....

1 futbolcu dahi satamadilar bombos tum yaz sezonunu yatarak gecirdiler....

Takim yasli bir gencler dururken selcuk melcuk oynuyor 90 dakika! (komisyondan supheleniyorum)....

Tarafar yonetim teknik ekip futbolcular herkes simarikligin nirvanasinda....

Baskan desen super kupadan sonra gorsel hazirlatmis narsizmin doruklarinda geziniyor sanki basari ona aitmis gibi....

Suana kadar 10 mac oynadik bu 10 macda 10 dakika bile guzel futbol gormedik....

Taraftar korku icinde kimse satilamayacak, falcao gelmeyecek diye....

SUAN KI HALIMIZ RESMEN ICLER ACISI !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt