Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Falcao olayi başımıza iş açar gelmezse. Bütün taraftar her kötü oynayista her gol yenildiginde sinir krizi geçirir aklina Falcao gelir. Tam kaos fitilini yakar Allah korusun gelmemesi Falcao nun.

Ula Monaco sal işte.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlginç olan başka hiç bir forvet ismi çıkmaması diagne de antrenmana çıkmıyor gibi gözüküyor mitroglou da gitmedi büyük bir soru işareti

Aynen senin keyfine göre aciklama yapiliyor bu dünyada.

Sen istiyon diye aciklama olmazsa yönetim bi zahmet istifa etsin olurmu böyle sey
Sen nediyosun ya?

Benim keyfime göre diyo. Kaç hafta oldu farkında mısın sen? Aç gözlerini araştır. Bugün yarın diye diye 21 ağustosa girdik. Forvet hattın istenmeyen Diagne ve sol açık Babel.

Seni bilmem ama ben CL’da adam gibi takım izlemek istiyorum. Bu benim, bizim taraftar olarak hakkımız.

Herşeyi geçtim, mağlubiyetten sonra ‘yüzde 99 gelecek’ diyen Albayrağın avukatı mı oldun?

Yazdıklarım biraz ağır olabilir, ama yanlış bir şey yok. 1 değil 2 değil 3 olacak bildiğin. Alan, Modeste rezaletinden sonra böylesine bir tepkiyi hak ediyorlar.

Ayrıca evet BUGÜN net olarak bir gelişme yaşanmalı. Ahmet Bulut ‘Monaco 1 forvet transferi daha yapacak, sonra netleşir’ açıklamasını yaptı. Adamlar Slimani’yi aldı, daha neyi bekleyeceğiz? Daha Monaco’yla pazarlığa başlamamışızdır Allah bilir.

Gider reziller gibi 6 CL maçının 4’ünde gol atamayız bu kafayla.

Falcao gelişmelerini böyle takip ediyorum.

ThriftyHappygoluckyBarbet-size_restricted.gif

biraz da mantıklı düşünmek lazım monaco cephesi falcaoya 2 defa sözleşme uzatma teklifi etti falcao ikisini de reddetti hatta o çok güvendiginiz l equipe petrovun paralı köpegi de yazdı bunu ayrıyetten dünden beri italyan gazeteciler yazdı hem de güvenilir gazeteciler perşembe istanbulda olucak diye bu adam monacado kalmak istese sözleşme tekliflerini çoktan kabul etmişti benim fikrim bugün kap gelecegi yönünde perşembe istanbula gelicek diye düşünüyorum eger diyelim bugün olmadı cumaya kadar beklemek lazım zaten olmazsa gereken yangın yapılır hatta yöneticiler açıklama yapmak zorunda kalırlar

Yine serum yemiş çok belli teşekkür konuşması da hazırlanmış

Ekli dosyalar

• A9D858DC-1804-4E7A-B7EE-C77768A3A8CF.webp
    A9D858DC-1804-4E7A-B7EE-C77768A3A8CF.webp
    119,1 KB · Görüntüleme: 110
Aynen. Ölü yatirim yapma lüksümüz yok.

Diagne reis idare eder.

34 yaşına girecek adama 3 yıl sözleşme 15 milyon maaş + menajer komisyonu bağlamak rezillik olur gerek yok böyle işlere

Avrupa da başarı için lazım diyenler var.Öyle bir kura gelir ki Falcao alsan bile fayda etmez ödediğimiz parayla kalırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt