Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Max Kruse
Emre Belezoğlu
Garry Rodrigues
Vedat Muriqi
Deniz Türüç
Zanka

Transferin galibi açık ara Fener

Katilmiyorum

Kruse, hic bir extra varlik gostermiyor 5-0 macta bile.

Emre ve Vedat iyi transfer

Garry rezalete oynadi
Turuc hamle oyuncusu, ortalardan baska birsey yok
Zanka agir cop

Galatasaray markası niye küçük düşmüş oluyor anlamadım. Dünya çapında bir oyuncu ile son raddeye kadar gelmiş sonuçta. Biz Topuz'un bjk forması ile resmini görüp bir iki gün sonra fenere transfer olduğunu da gördük. Ne oldu? Çok mu küçük düştüler...
Şöyle Düşünmek daha doğru olur.Bu yönetim 2 sezondur görevde.2 sezondur yaz ve ara transfer döneminde Bir ya da iki isme odaklanıp sonucunda hüsran yaşıyoruz.3. kere aynısı olursa bu tesadüf olmaz demek ki bir yerde Amatörlük var.Bu amatör kimse görevden uzaklaştırılmalı.Medya önünde sürekli konuşan Albayrak olduğu için bu da o isim olmalı.

O maçta Falcao olsa bile fayda etmezdi topu ileriye taşıyabildin mi ?

Ayrıca adam sıkıntıda geçen maçta penaltı kazandırdı sana.O penaltı gol olsaydı bugün farklı şeyler konuşulurdu

He tabi Marcaonun salakça kırmızı kart görmesi,Belhanda'nın kendini zorlamaması bile Diagne'nin suçu değil mi ?
Ileri taşıyamadık mevzu o degil adam gibi forvet olsa ilk 10 dk 2-0 dı zaten

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

saat 5 den sonra hersey belli olur, suan daha cok erken.

Nzonzi KAP ina, atavratfelipe 30 dakkika once soylemisti ve ali naci 10 dakkika once.

Ve Nzonzi de sessiz sedasiz bildirilmisti
Yabancı basın dan bomba gibi akması lazim falcao Galatasaray da diye gerçi nzonzi 1 güne sıkışan bir transfer olduğu için de olabilir falcao ile ilgili yabancı basında yeteri kadar haber cıktı zaten..

Fenerbahçe'de Zanka & Jailson defans oynadı Gazişehir'e karşı çakma Puyol Sadık Çiftpınar ve bizim eski Maldivci Serdar Aziz'e güvenmiyorlar demek. Asıl mevkiisi önlibero olan Jailson bizim Feghouli-Belhanda-Babel-Falcoa hücum hattına karşı defans oynarsa Fener'e iyi gol sayarız. Sezon sonu muhtemelen küme düşecek olan ligin en zayıf takımı Gazişehir'e karşı bile bir sürü pozisyon verdiler kendi evlerinde.

Şu anki duruma Terim neden ses çıkarmıyor ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Passolig karta basvuracam da, Galatasaray mi başvursam yoksa tff mi. Sahamızdaki maçlarda öncelik var mi? Deplasmana gitmek sorun olur Galatasaray karta. Bilgisi olan bilgi verebilir mi? Teşekkürler.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu falcao transferi için 3 ihtimal görüyorum.
1-Falcao kaç gündür piyasada yok gizliden geldi bugün patlatacaklar.
2-Bugün kap gelir yarın kendisi gelir. yada yarın kap gelir cuma kendisi gelir.
3-yarında kap gelmez ise siz o işi unutun olmadı demektir.

Bence 3 çünkü kimse piyasada yok ne yönetim ne teknik heyet nede Falçao.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt