Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah zavallı renktaşlarım ne hallere düşmüşsünüz.

Savaş çorluya inanmak medet ummak utansın yönetim

Bu taraftarı savaş çorluya bıraktığı için

Kap icin ne gibi bir hazirlik yapiyorlar arkadas anlamadim alinmasi gereken izinler mi var nedir alt tarafi yazi sonucta

Petrov konuşuyor. ‘Falcao CL oynamak istiyor biliyorum ama 1 sene daha sözleşmesi var, o iyi bir profesyonel ve sözleşmesine saygı duyacaktır’ diyor resmen.

Biliyordum böyle olacağını.

Basin toplantisi var. Bundan sonra basina açik antrenman var. Falcao yu birtek orda görürüz

Olmayacagi belli zaten

yarınki haberi şimdiden paylaşayım

1566395457426.webp

Albayrakta o iliskilerini ve fotolarini alip

Alan 2.0 oldu

Nevzat yine twitterdan topladığı bilgileri kendi öğrenmiş gibi yazıyor. Büyük ihtimalle Rodop vs KAP gelmeyecek dediği için de kıvırdı hemen. Bu adamın bir halt bildiği yok.

Ali Naci de temkinli davranıyor. Nzonzi ve Seri'nin KAP haberlerini 19.05'ten 10-15 dk önce girmişti. Kesinliğinden emin olmadığı haberleri yazmıyor. Falcao KAP konusunda da henüz bilgisi olmadığı için temkinli davranıyor diğerleri gibi mabadından sallamıyor diye düşünüyorum. Yine en güvenli kaynak Ali Naci gibi duruyor.

Bu haberler beni Falcao gelisine daha cok sevindirdi.

Simdi bir tek adam kaldi, Diagne ye 8-10m arasi satarsak super olur.

sonuç olarak 1 tane yabancı kontenjan açılacak eğer bu denilenler doğru ise.
sturridge olabilir hatta güzel de olur.

Ulan ne küfürler atarım da hepsini de hak eder bu yönetim. Albayrak acilen istifa et. Rezil ettin bizi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu saaten sonra alanın alın başınıza çalın lan diyeceksin vuracaksın kapıyı çıkacaksın bu ne kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt