Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahahhaahahahahahhahahah adamların Falcao'yu bırakmayacağız açıklamasının hemen ardından girdikleri habere bak hahahahahahahahahah

tek amaçları yönetime tepkileri azaltmak

biz salağız sanki hemen aaaa hoca istememiş tamam laf etmeyelim diyeceğiz sanki.

ayıp artık be çıkın olmadıysa olmadı deyin mertçe

Yonetim terimi taraftarin önüne atacak kadar şerefsiz degildir herhalde ?

Bugun kap gelecek dıyen uyeler kımdı??

Mitroglu gitti çok sevindim şimdi sıra belhanda da birde Selçuk artık kadroya giremesin.Bu haftayı atlatalim da keşke vedat murici alsaydık onu da beceremedi ya bu yönetim en azından ikinci forvet olurdu .bu taraftara yazık kaç gündür forvet bekliyor yönetim hatalı beklenti yaratıp yaratıp alamıyorlar yani bu işi gizli yapin kesin demeyin gitmeyin futbolcunun ulkesine nedir yani

ahahahhaahahahahahhahahah adamların Falcao'yu bırakmayacağız açıklamasının hemen ardından girdikleri habere bak hahahahahahahahahah

biz salağız sanki hemen aaaa hoca istememiş tamam laf etmeyelim diyeceğiz sanki.

Hocam içeriğine bakmadan yorum yapmayın lütfen. Haberde iddia sahibi kişi "Bayram Tutumlu" denen Galatasaray'ı sömürmüş, musluğu kesilince yönetime, Fatih Terim'e gözü kapalı saydıran, çirkin iftiralar atan birisi. İtibar etmeyin böylelerine.

Yönetimi çoğu zaman destekledim ama bu kadar iletişim yeteneğinden uzak bir yönetimi de kulübün başında ilk kez görüyorum. O Falcao buraya gelecek arkadaş,bu kadar ümitlendirdiyseniz gerekirse kendi cebinizden verip getireceksiniz o adamı İstanbul'a. Sokucam artık nedir lan bu? İki ayda kimler kimler gelirdi farkında mısınız? Siz kimle dalga geçiyorsunuz?

bizim gazetecilerin yaklaşık olarak 15 gündür istanbul'a getirdiği kolombiyalı forvet.
yahu resmi imza olmadan gelemez ve ortada henüz resmi imza yok.
birisi salı, diğeri çarşama gelecek, başka birisi de pazar günü sahada* olacak diyor.
kahrolası resmi imza olmadan bunların hepsi taraftarı beklentiye sokmaktan öteye gitmiyor.
evet adam bize gelmek istiyor ama henüz resmi bir şey yok.
insanları beklentiye sokmaya gerek yok.
resmi anlaşma olduğu an zaten herkes bol bol yazacaktır.
20 Ağustos 2019 11:22 · gurrpegi

Adam yazmış yahu.

Galatasaray ın önündeki en büyük engel bakkal zihniyetidir kurtulmadıkça böyle rezillikler devam eder alan olur pato olur falcao olur yarın başka biri olur keriz gibi 2 ay bekletirler denizli mağlubiyetini unutturmak için yüzde 99 der hepiniz de yersiniz suç hepinizin

Herkes Falcao icin yangin yapiyor da, yarin hoca cikip soylese Falcao konusunda rakamlar bizi asti, zorladik ama FFP'den dolayi Monaco'nun istedigi parayi vermemeyi tercih ettik.

Tepkileri merak ediyorum.

Apo'nun 99% aciklamasi ne kadar yanlis ise, taraftarin da her transfere karismasi yanlis benim gozumde.
2 aydır adamın ne kadar maliyete geleceği belli değil miydi? Baştan niye vazgeçip başka adamlara yönelmediniz de 2 ay milleti oyaladınız deriz.

Yonetim terimi taraftarin önüne atacak kadar şerefsiz degildir herhalde ?
hocaya kimse birşey demez ki. şu an hoca tüm yönetimin başkanın herkesin önünde hem sevgi hem karizma olarak hem Galatasaraylılık olarak. kendilerine tepki olmasın diye kalkan olarak kullanacakları yegane kişi.

1bucuk sene önce de hocaya aynı şeyi yapmışlardı.

Bayram tutumlu haberi bi de mariano diazi getiriyim demis ffpden haberi yok heralde :D

en azından bugün gelecek yarın gelecek haberlerinin yalan olduğu ortaya çıkmış oldu herkez sallıyor birşeyler adam bırakmak istemiyoruz diyor daha bir anlaşma vs. yok ortada sözleşmesinde tek taraflı fesih hakkı varsa yada cezayı biz ödersek belki bu saatten sonra zor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt