Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.498
- 26.305
- 2.083
Huddersfield'li Steve MOUNIE'yi kiralayalim
Superb 1 hamle olur
Superb 1 hamle olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Petrov, kalacağını umuyorum. Sözleşmesi var ve ona uyması lazım. Sonuçta pro kendi dedi direk.
Diagne ve Falcao ikilisi bu ligi telef eder yalnız. Falcao gelmese de Diagne'ye yavaştan "maraba kral" demeye başlasak iyi olur. Gönlünü almak lazım apaçinin.![]()
Yabancı sayısıyla da ilgisi yok konunun. Nzonzi 15. yabancı olarak geldi,transfer dönemi bitene kadar istediğin adamı açıklarsın.Sonra sayıyı indirirsin. Taraftarı kendileri gibi mal zannediyorlar galiba.Emre kaplan çok büyük kolpa şimdi a spor da diyor ki günlerdir yabancı sayısının dolduğunu ancak bu boşalabilirse falcao gelicek diyorduk şimdi boşaldı felan diyor 1 kere bile yabancı sayısına değindiğini hatırlamıyorum tamamen günlük saatlik havaya göre kolpa yapıyor..
erman abı avatarları yavastan degıselımO Falcao gelecek aga gelmek zorunda bu saatten sonra anlamam. Bu transfer bu saatten sonra yatarsa o yönetim gözümüze gözükmesin bir daha.
Petrov, kalacağını umuyorum. Sözleşmesi var ve ona uyması lazım. Sonuçta pro kendi dedi direk.
Geçen seneden antremanlı olman lazım yine aynı senaryolaryalnız abdürrahim albayrak ne rahat yalan söylemiş ya.