Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan Mitroglou kalsın bari vallahi forvet falan alamaz bunlar imkanı yok

Diagne ve Falcao ikilisi bu ligi telef eder yalnız. Falcao gelmese de Diagne'ye yavaştan "maraba kral" demeye başlasak iyi olur. Gönlünü almak lazım apaçinin. :asd:

çok uyumsuz bir ikili olurlar. savunmayı hücumdan başlatma olayı var ya, hoca sever. ikisi de yapmaz. + babel feg falanda sahada olursa aynı an da daha beter olur durum.

Diagnenin bir şekilde satılacağını düşünüyorum ben. hem eksiden çıkmak, hemde eksik bölge transferleri için bu gerekli. gerekirse zarar edilecek veya maaş takviyesi yapılacak ama bir şekilde yollar ayrılacak.

ha bana desen ki diagne mi belhanda mı gitsin, belhanda gitsin direkt derim. varsa söylenildiği gibi 13-15 teklif, 5 dakika durmasınlar. ne 8 numara ne de 10 numaradan beklenmeyecek derecede kötü top kayıpları yapıp, saha içerisinde bir süre sonra (en zayıf rakibe karşı bile) kaybolabilme becerileri var.

Bu falcaoda bi serbest kalma maddesi falan olabilir mi acaba.bizimkiler kesin konuşuyor karsı taraf farklı

Her dakiak takip edemeyen kişiler için bir son durum aktarımı yapacak cengaver var mı aranızda?

giphy.gif

Emre kaplan çok büyük kolpa şimdi a spor da diyor ki günlerdir yabancı sayısının dolduğunu ancak bu boşalabilirse falcao gelicek diyorduk şimdi boşaldı felan diyor 1 kere bile yabancı sayısına değindiğini hatırlamıyorum tamamen günlük saatlik havaya göre kolpa yapıyor..
Yabancı sayısıyla da ilgisi yok konunun. Nzonzi 15. yabancı olarak geldi,transfer dönemi bitene kadar istediğin adamı açıklarsın.Sonra sayıyı indirirsin. Taraftarı kendileri gibi mal zannediyorlar galiba.

Monaco başkanının seviyesi Aziz Yıldırım'mış öğrenmiş olduk. Gitmek isteyen adamı bırakmamak nasıl bir gvatlıktır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt