Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sokuklar işte.

Diagne ve Falcaoyla uğraşana kadar Ze luis + Samatta + Eleke forvet hattını kursaydık şuan çiğ çiğ yiyorduk rakipleri

Galatsaray taraftarlarına sakinleşmelerini öneririm. Falcao'nun kalmasını istediğini söyleyen Başkan Yardımcısı, bu kalmaya zorladığımız anlamına gelmiyor. Ayrılmak istiyor ve yerine koymamızı sağlıyor Slimani, Falcao'nun yerine değil. Gala hayranları lütfen sakinleşin ve raporları takip edin

Fener travması sonrası Slimani'yi tekrar futbola kazandırmak için çaba sarfeden bu yürekli kulübün üstüne gitmeyelim.

Ya kardeşim falcao yu alamıyosan niye mitroyu gönderiyom bizim yönetim yetersiz abicim net olarak yetersiz kimse falcao bu boru değil demesin alamayacaklar çünkü hala gerekli satışları yapamamış adamlar defolsunlar

Haldun gibi bir yöneticin olmazsa falcao gibi bir adamı 2 ay değil 3 ayda bile zor getirirsin o yüzden sasirmiyorum ben bu surece.

küstürsen ne olacak küstürmesen ne olacak

topla 2 adım ilerleyemiyo ki..

Yemişim onun küsmemiş halini...Hiçbişey farketmez aynı tas aynı hamam ayakta duracak hali yok elemanın işimiz gücümüz yok onu pışpışlayacaz bide...

Koyarım 18 lik alt yapıdan birini en azından yırtınır pres yapar ileri uçta...

Sosyal medya şovmeni duyumcular ve topçular da fazla şansını zorlamasın bu gidişle hesap onlara patlayacak sabrımızı zorlamasınlar

Bu yönetim iyi niyetli ama transfer yapma becerisi Yok
Bir tane forvet gelir Diagne gitmez kalır
Belhanda giderse banega veya başka biri gelir
Tüm aksiyon bu kadar mariano,nagatomo,linnes vs kimse gitmez
Gidersede peşinden ağlarsınız bu kadar net

Trabzonun borçları dağ olmuş daha geçen sene maaş ödeyemiyorlardı hatırlayın olaya sadece ffp dengesi tarafıyla bakma.emin ol o yusuftan gelen paraların hepsi borca gitmiştir

Ya Trabzonspor iyi yolda işte neyini inkar ediyorsunuz? Seneye de Ömür’ü, Parmak’ı satarlar, sonraki yıl Yusuf Sarı’yı satarlar. Nmwakame’yi Çine’e, Arabistan’a okuturlar. Adamlar borçlarını futbolcu satarak ödüyor işte. Keşke biz de yapabilsek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt