M.Zafer Yılmaz
Sarı Üye
- 30 Ağustos 2018
- 401
- 431
- 608
Yha mıfarketmez yha bu taraftar falcao işi gerçekleşmezse bunu unutmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yha mıfarketmez yha bu taraftar falcao işi gerçekleşmezse bunu unutmaz
Rezil haber ustune rezil haberOwww spiderman-MCU olayı patlamış. Ne yapacaklar bakalım en önemli karakter olacaktı muhtemelen bundan sonraki filmlerde.
Galatsaray taraftarlarına sakinleşmelerini öneririm. Falcao'nun kalmasını istediğini söyleyen Başkan Yardımcısı, bu kalmaya zorladığımız anlamına gelmiyor. Ayrılmak istiyor ve yerine koymamızı sağlıyor Slimani, Falcao'nun yerine değil. Gala hayranları lütfen sakinleşin ve raporları takip edin
Mitro gitmiş işte , ne bağırıp duruyonYa kardeşim falcao yu alamıyosan niye mitroyu gönderemiyonuz bizim yönetim yetersiz abicim net olarak yetersiz kimse falcao bu boru değil demesin alamayacaklar çünkü hala gerekli satışları yapamamış adamlar defolsunlar

Mitroyu gönderiyonuz dicektim yanlış olmuş falcaoyu alamıyolar gidiyolar mitroyu salıyolar sürekli aynı işlerMitro gitmiş işte , ne bağırıp duruyon![]()
küstürsen ne olacak küstürmesen ne olacak
topla 2 adım ilerleyemiyo ki..

Trabzonun borçları dağ olmuş daha geçen sene maaş ödeyemiyorlardı hatırlayın olaya sadece ffp dengesi tarafıyla bakma.emin ol o yusuftan gelen paraların hepsi borca gitmiştir