Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.188
- 4.237
- 2.248
Murici alaydik iyiydi,yine golcü transferini son günlere bıraktık.hadi hayırlısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet bende forumda sormuştum kimse cvp vermediAntalyadan döneli 2 gün oldu. Takım da izindeydi.
Adam 2 gündür takım antrenmanında yok.
ilgilenmediler ki hicbiriyle. mariano ve nagatomoyu bile satamayan yöneticilere sahibizbalotelli sturridge wellbeck hepsi kaçtı
samattayı zorlamak lazım başka çare kalmadı
Spam butonunu yanlışlıkla koymuşlar yani ruhunu oluşturanlar.
Çabamızın adı Spiderman
20 45 in özelliği ne beylerYa bide bu 19:05 hikayesini bırakalım...Denk getirecez diye 1 gün ileri atıyor transfer bildirisi...ne zaman bittiyse o anda atsınlar KAP bildirisini...19:05 ya da 20:45 geçince hoppa dön ertesi güne durumu oluşuyor...kurt yesin sembolik saatleri ... saat gece 10 da ver 2 de ver...valla bu durumda kötü etkiliyor beni şahsım adına
Ya bide bu 19:05 hikayesini bırakalım...Denk getirecez diye 1 gün ileri atıyor transfer bildirisi...ne zaman bittiyse o anda atsınlar KAP bildirisini...19:05 ya da 20:45 geçince hoppa dön ertesi güne durumu oluşuyor...kurt yesin sembolik saatleri ... saat gece 10 da ver 2 de ver...valla bu durumda kötü etkiliyor beni şahsım adına
Yakin lan ortaligi
O nu + emre kaplani spamlamazsak yuh bizeVeli yigiti yigit karagöz becersin