Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murici alaydik iyiydi,yine golcü transferini son günlere bıraktık.hadi hayırlısı

IMG_7802.webp

Yeni forvetimiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gönderin mitroglu ve diagneyi 2 scout transferi yapın (eleke,muleka) olsun bitsin bıktık artık şu forvet işinden..

Ya bide bu 19:05 hikayesini bırakalım...Denk getirecez diye 1 gün ileri atıyor transfer bildirisi...ne zaman bittiyse o anda atsınlar KAP bildirisini...19:05 ya da 20:45 geçince hoppa dön ertesi güne durumu oluşuyor...kurt yesin sembolik saatleri ... saat gece 10 da ver 2 de ver...valla bu durumda kötü etkiliyor beni şahsım adına

Arkadaşlar mitrouglo ve ozornwafor gidiyorsa birileri geliyordur, mantıklı dusunelim

hiç kimse ne veliye ne aliye ne de başkasına kızmasın. transferle direk ilgilenen abdürrahim albayrak bir oyuncu için %99 bitti demesine rağmen oyuncuyu alamıyorsa duyumculara sallamaya gerek yok yönetici dahi kolpa duyum verirken

Ya bide bu 19:05 hikayesini bırakalım...Denk getirecez diye 1 gün ileri atıyor transfer bildirisi...ne zaman bittiyse o anda atsınlar KAP bildirisini...19:05 ya da 20:45 geçince hoppa dön ertesi güne durumu oluşuyor...kurt yesin sembolik saatleri ... saat gece 10 da ver 2 de ver...valla bu durumda kötü etkiliyor beni şahsım adına
20 45 in özelliği ne beyler

Yeni yeni yapılsa tamam da, baydı artık, sembolik bi tarafı da kalmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt