Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü trabzon bile liverpool’un forvetini getiriyor bedavaya.
Siz ne işe yararsınız iş bilmez rezil herifler ?

Galatasaray’ın büyük adına gelen menajerler olmasa bunlar halı sahaya bile topçu alamaz da bakma işte

fenerlilerin dedikleri cikti ya ona yaniyom, falcao gelmeden geldi diye seviniyo mallar dediler, bunu nasil kendimize yedirdik, gercekten yönetim is bilmiyor, fatih terim olmasaydi bunlar coktan sutlanmisti!

Kötü trabzon bile liverpool’un forvetini getiriyor bedavaya.
Siz ne işe yararsınız iş bilmez rezil herifler ?

Galatasaray’ın büyük adına gelen menajerler olmasa bunlar halı sahaya bile topçu alamaz da bakma işte
üstelik maaşı da kostas denen çöpün yarısına

ts başkanından nefret etsem de kulübünün menfaatlerini çok iyi koruyor

bizimkiler gibi aptalca işler yapmıyor

Neyse falcao gelmezse en azından apo istifa eder.Bu da iyi birşey.Ha yine yönetici olabilir ama transfere bakmasın

Zeki Uzundurukan: Gördüğüm kadarıyla büyük bir sinir harbi söz konusu bana da küfür ediyorlar ama yapmayın arkadaşlar. Falcao transferi bitti Petrov bugün hikaye anlattı. Sözleşme kasada diyorum size. Transferin olmaması durumunda büyük tazminat var işin ucunda. Bu işin geri dönüşü yok yarını yada cumayı bekleyin.

Kendinizi Falcao ya odaklamayın renktaşlarım
Başka transferlere de ihtiyacımız var
Uyanık olun
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyorlar
Aman diyim mevzileri sıkı tutun

kampı geçtim lig başlamadan tamamlanmayan transferlerden sıtkım sıyrıldı. falcouyu son anda lıp transferi kapama hayali kuruyorlarsa yönetimdekiler ayağını denk alsın bir sürü eksik var

Sturridge reisi cok severim ve kostas yerine gelmesini isterdim ama trabzon bildigin uyaniklik yapip 3.5 milyon euro olan maasi 1.5 milyon euro gibi gostermeye calismis. Tabii yersen. Reis bildigin 3.5 milyon euroya oynayacak seneligi. Eminim bize daha ucuza imza atardi istesek. Gerci bizimkiler pazarligi 6dan acardi 4.5 milyon euro arti bonuslara alirdik o da baska hikaye. Neyse.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Abi takımın omurgasina bakıyorsun gayet iyi de Feghouli ve Babel dışında tabela yapacak adam yok yani bildiğin.
Bu iki isim dışında sezonda çift hanelere çıkabilir diyebileceğim bir oyuncumuz dahi yok.
Bence Radamel dışında bir extra hücumcuya daha ihtiyacımiz var.

Falcao hariç
Sağ bek
Yedek forvet
Yedek orta saha
Yedek stoper
Şart oğlu şart
Biraz bunlar için yangın yapmamız Galatasarayimizin iyiliği için şart

Olm bu zeki uzundurukan sanki transferi eliyle yapmis imzayı o atmis gibi yaz basindan beri kendinden emin konusuyo, l'equipe işine baksın falan diyo heissss

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Bildiklerimi yazdım, başka bu tür asılsız haber yapanları alıntı yaparak ekleme yaparsanız iyi bir liste oluşabilir.
SPAM SPAM !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt