Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_7805.webp
IMG_7806.webp

Bu Petrov’la Savaş Çorlu kardeş mi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abi takımın omurgasina bakıyorsun gayet iyi de Feghouli ve Babel dışında tabela yapacak adam yok yani bildiğin.
Bu iki isim dışında sezonda çift hanelere çıkabilir diyebileceğim bir oyuncumuz dahi yok.
Bence Radamel dışında bir extra hücumcuya daha ihtiyacımiz var.
Belhanda var

ilginç bi hareket. şimdi birşey diyeceğim hakaret olacak ama bu ne

belhanda, mariano, nagatomo vs. hepsini gönderelim diyen arkadaşlar vardı. bizde bu futbolculara çok meraklı değiliz de fernandoyu gönderen yönetim, ilk lig maçına ortasahasız çıktı. santrafor mevzuları zaten skandal.. bu beceriksizlerin bu kadar transferi eksiksiz yapma olasılıkları mı var?

Kimse hikaye anlatmasın anlaşma felan yok, olsaydı çoktan duyurulurdu ama bizim beceriksiz yönetim bu işide beceremedi bizi yine bu sene forvet siz oynamaya mahkum ettiler. Ama bu Falcao transferi yönetimin sonu olmuştur çok büyük güven kaybı ve sinerji kaybettiler liseliler bu fırsatı kaçırmaz artık

geçen sene ilk seneleri diye beceriksizliklerine rağmen destek olduk bu sene deniz bitti yönetim ne yapacaksa yapsın artık. kalan günlerin nöbetini kaçırmamak için uyumayı tercih ediyorum nöbete devam edip şehadet şerbetini içecek renktaşlar hakkını helal etsin. İçinizde ihtiyacı olanlar bi duş alıp arınsın. Allah sonumuzu hayretsin cimboma bu sezon lig ve Avrupa şampiyonluğu nasip etsin inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt