Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yönetim harbiden beceriksiz ama bu sefer zorda olsa transferi bitirmeyi becerdiler. Bildiğim kadarıyla 1-2 gün uzaması tamamen detaylardan, ha bu kadar uzaması yine yönetim beceriksizliğinden.

O yüzden rahat olmak lazım, benim sinirim bugün inseydi konya maçına yetişecekti, muhtemelen cumartesi maç gününe kaldı transfer. Gelme tarihi güvenilir ama geliş tarihi değişmeyecek bir şey. Ama işin bittiğini gösteren en büyük işarettir.

Kostas ve diagne ikiside giderse?
Falcao yanina transfer yapilirmi?

Falcao yanina batshuyi yada scout transferi falan guzel olur.

mesele falcao meselesi değil gelmezse gelmesin falcao. eksik yerlere vaktinde takviye yapılsın. lig başladı hala falcao şovu sürüyor. takımın psikolojisi pert oldu. kriz yönetimi zayıf. falcao tantanasıyla ilk maç gitti. ikinci maça azılı düşman hakem atandı. olmuyorsa olmuyor densin eksik yerler belli oralara düzgün takviye yapılsın. saçma sapan medya maymunluğu ile takımın ayarlarıyla oynanıp dengesi bozulmasın. falcaoda bizi oyaladıkları belli çaktırmadan hanedarı yola salıp yurtdışı eksikleri kapatıp aptürü varsa yurtiçi hedeflere salıp oyalayarak kalan 10 günü en verimli şekilde değerlendirelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt