Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecen senden daha kötü takim, sansa feghouli arti onye biseyler bireysel yaptilar basakinda aptalca puan kaybetmesiyle sampiyon olduk, tamamen bir rastlantiydi dogruya dogru simdi!
belkıde o fark bizi okadar doğradıkları ıcın ılk basta okadar acılmıstır okadarda raslantı olmasa gerek

Abdurrahim e stadda tepki olacak mi o onemli duygusal adam zaten basar istifayi aninda ama tribunler sosyal medya gibi degil tepki felan gelmez buyuk ihtimal keske gelse.

Dl9G5DhX0AAfb72.jpg

Adamlar kendi kendine falcao ismini çıkardılar takım zaten şampiyon seri nzonzi ile felan taraftar fit ourdu kendi kendilerini yaktılar ben hayatımda bu kadar amatör ve beceriksiz yönetim görmedim 😊
Şu kadromuz her turlu sampiyonluga oynar ama falcao olayi yuzunden bi turlu butunlesemedik. Insallah bu konya macina yansimaz

Geçen sene tek forvet eren ile başladık bu sene de diagne. Koskoca Galatasaray 2 senedir sezona futbolcu olduğu şüpheli avarellerle başlıyor.
Ayrıca Eren’i bile tercih ederim bu kendini goril zanneden canlıya

Yeter ulan, düşün artık yakamızdan, siz kim Galatasaray’ı yönetmek kim

Modeste alan pato yetmedi bu apo hala bizi rezil etmeye devam ediyor. Dünyaya bunun kadar beceriksiz bi spor yöneticisi gelmemiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt