Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi sakin renktaşlar. Biz Galatasarayız. Gerekirse Forvetsiz de şampiyon oluruz. Kolu kırık bile olsa asla yılmayız UEFA Kupasını alırız( Kaptan Bülent Korkmaz). Kaldı ki Falcao ge-le-cek. Bundan en ufak bir şüphem yok. Bu kadro ligin fersah fersah üstünde. No panik. Ama diyorsanız ki bu nasıl transfer politikası. Onda sonuna kadar haklısınız. Transfer Komitesinde Abdürrahim Albayrak olmamalıydı ve bundan sonra da asla olmamalı. Hatta transfer bitene kadar Transfer Komitesi ve durumdan haberdar olanlar ona asla bilgi vermemeli. O da zaten bunu sormamalı. Aynı hata üst üste 3 defa yapılıyorsa orada bir disiplin sıkıntısı var demektir. Benim hayret ettiğim nokta da bu zaten. Fatih Terim bu konuda neden devreye girip buna müdahale etmiyor ısrarla. :unsure::unsure::unsure: Ama sonuç olarak kaldırın kafanızı biraz sabır. Sonucu bekleyin. 11 gün sonra karalar bağlayan şu kesim muhtemelen zafer şarkıları söyleyecek. FORZA CİMBOMBOM.:dans::cigara::dans:
La Fontaine'den masallar..

Bütün bu muhabirlere bilgi veren yönetici kim peki?

Zeki = "Çok önemli bir yöneticiden bilgi aldım"

Savaş = "Çok önemli bir isimden bilgi aldım teyit ediyorum"

Nevzat'a Emre'ye bu bilgileri veren aynı kişidir muhtemelen

Arkadaş gs spor kulübü ''gsray'' adıyla borsada işlem gören bir şirket..falcao gibi büyük bir isimle ilgili yapılan olumlu ya da olumsuz her haber kağıdı etkiler..Dolayısıyla kuluple ilgili yapılan her yalan haber aslında borsa manipulasyonuna girer..

Olacağından değil de spk bu duyumcu ya da yalan atan muhabirler halkında işlem yapsa birçoğu suçlu bulunur..
Bunu gidip kulüp başkanı ve başkan yardımcısına anlat istersen.

Kadroya iyi diyorsunuz ama Akhisar fiorentina ve Denizli maçlarına bakarsanız durum hiçte iyi değil hızlı kanat forvet ve stoper lazım bize, bu sene rakipler daha güçlü dikkatinizi çekerim.

Seni ciddiye almıyorum kusura bakma. İstatistik her şey değil. Bu adam top kontrol etmeyi ve sürmeyi dahi bilmiyor. Hangi maçta ipten almış söylesene? Penaltı kaçırıp, 2'ye 1 pozisyonda kalecinin üstüne şut çektiği Rize maçında mı?

Bjk maçında 2 tane olumlu haraketi vardı 2 side gol oldu. Fener maçında 10 kişi bıraktırdı rakibi , 6 penaltı golu var en az 5 ini kendi yaptırdı . Rize maçında attıgı gol hayati bi goldü , sayesinde feg ve belhanda büyük boşluklar buldu . Her defasında kağnı gibi çıkarsak savunmadan 3 . Bölgeye topu 15 dakkada getirirsek adam 4 kişinin arasında boğuşuyor bu bir . Diagnenin kafasına top geldigini az gördük devamlı bizim iq özürlü bekler birbirlerine orta açıyor bu adam target man yani pivot nasıl verim alacaksın top kontrolü yaptırıp 3 4 adamı geçip gol atmasını bekleyenezsin ortasahaua kadar geliyor oyunun içinde devamlı ama kullanamıyoruz .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet arkadaşlar asıl soru şu...

MEsHUR TRANSFER TAHTASI nezaman paylaşılacak acaba...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt