Ergin DOGAN
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 655
- 183
- 1.153
Gece gazımız bile kalmamış...
Hayırlısı...
Hayırlısı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galiba öleceğiz
Ali yavuz hala kadroda demi![]()
La Fontaine'den masallar..Bi sakin renktaşlar. Biz Galatasarayız. Gerekirse Forvetsiz de şampiyon oluruz. Kolu kırık bile olsa asla yılmayız UEFA Kupasını alırız( Kaptan Bülent Korkmaz). Kaldı ki Falcao ge-le-cek. Bundan en ufak bir şüphem yok. Bu kadro ligin fersah fersah üstünde. No panik. Ama diyorsanız ki bu nasıl transfer politikası. Onda sonuna kadar haklısınız. Transfer Komitesinde Abdürrahim Albayrak olmamalıydı ve bundan sonra da asla olmamalı. Hatta transfer bitene kadar Transfer Komitesi ve durumdan haberdar olanlar ona asla bilgi vermemeli. O da zaten bunu sormamalı. Aynı hata üst üste 3 defa yapılıyorsa orada bir disiplin sıkıntısı var demektir. Benim hayret ettiğim nokta da bu zaten. Fatih Terim bu konuda neden devreye girip buna müdahale etmiyor ısrarla.Ama sonuç olarak kaldırın kafanızı biraz sabır. Sonucu bekleyin. 11 gün sonra karalar bağlayan şu kesim muhtemelen zafer şarkıları söyleyecek. FORZA CİMBOMBOM.
![]()
Şiveli bir tanıdıkPeki buna kim karar verdi
Bunu gidip kulüp başkanı ve başkan yardımcısına anlat istersen.Arkadaş gs spor kulübü ''gsray'' adıyla borsada işlem gören bir şirket..falcao gibi büyük bir isimle ilgili yapılan olumlu ya da olumsuz her haber kağıdı etkiler..Dolayısıyla kuluple ilgili yapılan her yalan haber aslında borsa manipulasyonuna girer..
Olacağından değil de spk bu duyumcu ya da yalan atan muhabirler halkında işlem yapsa birçoğu suçlu bulunur..
şiveli arkadaşBütün bu muhabirlere bilgi veren yönetici kim peki?
Zeki = "Çok önemli bir yöneticiden bilgi aldım"
Savaş = "Çok önemli bir isimden bilgi aldım teyit ediyorum"
Nevzat'a Emre'ye bu bilgileri veren aynı kişidir muhtemelen
Seni ciddiye almıyorum kusura bakma. İstatistik her şey değil. Bu adam top kontrol etmeyi ve sürmeyi dahi bilmiyor. Hangi maçta ipten almış söylesene? Penaltı kaçırıp, 2'ye 1 pozisyonda kalecinin üstüne şut çektiği Rize maçında mı?
O zaman adem buyuk yeni forvetimiz hayirli olsun
evren göz iyi pr yaptırıyor. herkes geri gelsin falan yazmışo da bos herifin teki