Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liseci muhalefete karşı taraftarı arkasına almış bir yönetim bir futbolcu transferi yüzünden nasıl kendini zor durumda bırakır görüyoruz. Kimse kusura bakmasın ama süreci iyi yönetemediler. Gelen ve olumsuz bir durumda gelecek olan tepkileri sonuna kadar hak ettiler. Daha önceki iki transfer döneminde de transferi yönetememişlerdi. Galatasaray'da üst üste bu kadar hata yapılıyorsa birilerinin hesap vermesi lazım.

23.23 muhabbeti nereden çıktı yetmedi mi milleti aptal yerine koydukları harbi şerefsiz şu dedikoduları çıkaranlar

Ciddi misin emin değilim ama Petrov kalsın istiyoruz dedi. O da gerekeni yapacaktır zaten dedi.
Yok ciddiyim işlerim olduğu için bakamadım en son Kap bekliyorduk nöbette ancak girebildim. Açıkçası bu açıklama bana standart geldi artık. Ya bonservis vereceksiniz ya bonservis diyorlar. İletişimi çok kötü yönettiğimiz için şu an bu durumda bu transfer.

Mesele Falcaonun gelmemesi değil 3 dönemdir çıkıp oyuncuyla anlaştık kulübüne teşekkür ederiz sonuç olumsuz Galatasaray dalga geçilecek yer değil

Eyvallah kimse istemez boyle sakiz gibi uzayan bir sureci yasamayi, ama Seri ve Nzonzi’yi getirdi bu yonetim. Hic is beceremiyor olsalar milletin agzi acik seyrettigi bu oyunculari alabilirler miydi?

Her zaman bir işin içine sıçılmasa olmuyor.

Ya yönetim ya teknik heyet ya taraftar ya kongre üyeleri. Sabır taşı gibi kulübüz, kendi ayağımıza sıkmasak o hep söylenen Bayern örneğine çoktan ulaşmıştık.

Sokayım transferine 2 ay Falcao peşinde koşmanın mantığı yok, bir tane oyuncu satmayı da beceremedik Fernando dışında, onda da biz adam almaya gitmiştik halbuki.
Şükru gidip seriyi nzonziyi 2 günde uygun maliyete paket edip geliyor niye çünkü apo o transferlere bulaşmadı. Çıbanin başı o apo denen beceriksiz yine kanıtlandı bu

Yahu Babel ile ne alıp veremediğiniz var ? çok net oynadığımız maçlarda takımın en olumlusu hep Babel'di
Babel’i 10 numaraya çekip Belhanda’yı kanata çekmeye bile razıyım. Babel’i çok istedim takıma çok çok beğendiğim bir topçu çok iyi transfer ama takım hızlı hücuma tam çıkacakken o topa basıp geriye çekmesi şu an bizim en son isteyeceğimiz şey. İki kanattan birisi mutlaka hızlı rahat adam geçen birisi olmalı

Hızlı dinamik bir kanat gelsin sola, ben cagneye razıyım.

Cagne varken kanser olacağımız denizlide belli oldu.. Kale ağzından gol yapamayan adamlarla yine sinir stres sezonu olur.. Bulduğunu atacak adam lazım bize kötü günümüzde takımı kurtaracak.. Burak bile tek başına kaç puan aldırdı bjkye forvet bizim ligde en önemli mevkii atanın iyi olacak

Liseci muhalefete karşı taraftarı arkasına almış bir yönetim bir futbolcu transferi yüzünden nasıl kendini zor durumda bırakır görüyoruz. Kimse kusura bakmasın ama süreci iyi yönetemediler. Gelen ve olumsuz bir durumda gelecek olan tepkileri sonuna kadar hak ettiler. Daha önceki iki transfer döneminde de transferi yönetememişlerdi. Galatasaray'da üst üste bu kadar hata yapılıyorsa birilerinin hesap vermesi lazım.

FT susuyorsa , o bu maçtan sonra hafta sonu gömer geçer. Böyle bişey varmı.

Forvetsiz bırakıp, forvet görünümlü forvet alıp, yine forvetsiz bırakıyorlar.

Monacoyum UEFA ile anlaşma mi yaptılar SPL ye girerken forvetsiz geleceksin diye

Masal falan anlatmıyorum. Şöyleki;
Kale : MUSLERA
Orta Saha Üçlüsü : NZONZİ-SERİ-BELHANDA
Defans Dörtlüsü : NAGATOMO-MARCAO-LIYİNDAMA-LİNNES (Mariano)
Kanatlar ve Forvet Hattı : BABEL-FEGHOULİ( Emre Mor)-FALCAO
Ayrıca ve çok çok önemli artı da Teknik Direktör : FATİH TERİM

Fener, Beşiktaş ve Başakşehir takımlarının bu kadro ile başa çıkma şansı sıfır. Kadroları ve Teknik Direktörleri tek tek kıyaslayın.
Saderce Trabzonspor bana göre bizimle belli noktalarda kıyaslanabilir bu sene.
Bek dinamizmi sorununa illaki Fatih Terim bir çözüm üretecektir.
11 gün var daha transferin bitmesine.
Ayrıca takım bir iki hafta içerisinde gerçek formuna ulaşacak.
Haa Şampiyonlar Ligi için yeterli m. Elbet değil. Zaten bu Mali koşul ve kısıtlamalarda bu hemen olabilecek bir şey değil. Asıl o Polyannacılık olur.
Daha önceki konuya yazmıştım. Ligi yürüyerek alırız. Ki yazdıklarının geneline katılıyorum ama benim derdim Avrupa. O yüzden dedim zaten..

Eyvallah kimse istemez boyle sakiz gibi uzayan bir sureci yasamayi, ama Seri ve Nzonzi’yi getirdi bu yonetim. Hic is beceremiyor olsalar milletin agzi acik seyrettigi bu oyunculari alabilirler miydi?
öyle şeyler yaşatıyorlar ki geri planda kalıyor seri transferi Şükrü hanedar'ın başarısı nzonzi konusunda bilgim yok onu da getiren kimse teşekkürler

Şükru gidip seriyi nzonziyi 2 günde uygun maliyete paket edip geliyor niye çünkü apo o transferlere bulaşmadı. Çıbanin başı o apo denen beceriksiz yine kanıtlandı bu
O transferleri de Şükrü tek başına bitirmedi. Falcao transferinde olan Özgün bey o transferlerin de gizli mimarıdır. Falcao transferinde Apo’nun sadece o fotoğrafı çektirmek için gittiğine eminim onun dışında görüşmeleri Özgün ve menajerler yürütüyor tahminimce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt