Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler nankör olmayın cagne gibi forvet şuan Avrupa’da yok kıymetini bilelim...

Cagne formalarına saldırıyoruz...

Mbayeeeeeee Cagneeeeeeeeeee

Bu falcao gelmezse bu seneyi unutmak gerekir diğer takımlar ağır malık yapmazlar ise.

Bu durum ciddi kriz getirir tüm camianın üzerinden yerine birden İbrahimoviç gelmiyorsa tabiki. Taraftar - yönetim arasında güven sorunu en üst seviyeye ulaşmış gelmiş olur.

Takımın bu tür lider ve kaliteli İsme ihtiyacı var...

Fatih Terim bile bu kaosun ortamında bu takımı ayakta tutabileceği için hiç düşünmüyorum.

Ciddi kaos dolu bir yıl bekliyor bizi tahminim ve sadece bir falcao transferi sayesinde.

Sadece derken..... öykü bir sinerji, heyecan ve beklenti içine getirdiler ki taraftarı.... Sneijder ve Drogba da bile bu beklenti seviyesi yoktu yahu.

Pompaladılar hergün hergün haberleri, bilmem o bunu takip ediyor bilmem o onu....

Yöneticiler ile resimler.....say say bitmez.

O balon patlatma noktasında ve patlarsa parçaları toplaya bilene aşk olsun vallahi.

Tek çare belki gerçekten bir kaç istifaların olması yönetim tarafından....en başta aponun.

1566416138280.webp

Orası öyle ama bu transferlerde tek değışken şükrü ve apo.birine sükru gidiyor kısa surede bitiyor.modeste alan pato falcaoya apo bulaşıyor sonuç rezalet.sorun net ortada apo

Evet mümkün, keşke içeriden birileri yazsa da arka planda neler yaşanmış bilsek.

Primci yalncalar listesine bastım spamı.milletin aklıyla dalga geçiyorlar resmen.yonetime de iki çift laf var ,transfer dönemi bitsin bakalım.gercekten akıl saglıgıyla oynar hale geldi süreç.

bu sene şampiyonluk şarkıları yerine
şu besteyi söylememiz gerekir

ne kupa ister bu şen gönlüm
ne de şampiyonluklar lay lay lay
iki dileğim var cimbombom
ikisi de fenere koyman

Şayet Falcao Monaco'dan 2- 3 yıl daha fazla sözlesme kapmak adına bu sureci yönettiyse, baştan sona oscarlık bir senaryo idi. Tebrik edip saygı duymak lazım.

Konya macinda alinacak olumsuz bir skor vahim sonuçlar doğurur.

Bu saatden sonra gelse bile kaos olusstu kulupte

Sadece falcaoyla alakali degil

Ali Naci'nin bişi bildiği yokta koskoca asbaşkan dediğimiz adam yüzde 99 transfer bitti derse gazetecide haftaya maçta oynayacak der.Şu süreçte bir numaralı hata albayraktadır.Koskoca kulubü kaçıncı kez transfer sezonundaki amatörlüğü ile açıklamaları ile küçük düşürdü.Bu transferi yapamayacaksa hızlı bir şekilde istifa etmeli.Ben kendi adıma geçen seneki gibi bir şampiyonlar ligi performansı izlemek istemiyorum.Galatasaray ligten daha çok bir avrupa kulübüdür.Klüptekilerde bunu unutmuş vasıfsız heriflerdir yönetimden antrenörlere kadar.(Fatih hocam hariç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt