Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık Falcao da gelmeyebilir ama Albayrak gitsin artık.Geçen sene nasıl bir mallık yaptığını fatih hocanın şu sözünden anlaşılmalı 2 forvet alınacağı söylenmese gomisi göndermezdim.Bu amatör yüzünden takım 2 senedir şampiyonlar ligine forvetsiz gidecek.Yazık gerçekten.

Screenshot_20190821-231156_Twitter.webp
😊😊😊

Başlarım ffp’sine ya bu Diagne’yi transferin son saati sözleşme fesih yapıp yerine Erencan’ı oynatalım gerçekten sinirlerimi alt üst ediyor artık sahada görmek istemiyorum

Beleşe kesinlikle alınacak bir riskti, sakatlansın ne olacak bonservisi yok bişeyi yok birde sakatlanmadığını düşün.
Sakatlandığında da bunu kim aldı, sakat olduğu zaten belliydi, sakat olmazsa ingilterede kalırdı diyecektik. Biz maymun iştahlıyız.

Kolombiyalılar Falcao'yu bırakın diye tag açmış :D

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190821_231226_com.twitter.android.webp
    Screenshot_20190821_231226_com.twitter.android.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 111
Şu Samatta yı alalım en azından takım yaşı gençleşir hem de daha dinamik bir takım olur
Adama zaten 15 mil.€ filan istiyorlardı şimdi lige de güzel girdi 4 maç 4 gol

Falcao'dan bile daha zor bir transfer olurdu hatta Diagne'yi satsak bile paramız yetmeyebilirdi

Zeki Uzundurukan: Monaco para koparma amacında. Petrov'un söyledikleri hikaye. Galatasaraylılar siz ona inanmayın. Petrov kim inanıyorsunuz? Sözleşme Galatasaray'ın kasasında. Bu iş bitti. Kaybetti Petrov mükemmel golcüyü ağlıyor şimdi. Geçmiş olsun başkan. Galatasaraylılar sövmeyin bana inanın.
Bu sefer doğru söylüyor.
Kadrolarında birsuru forvet var ve son bir hamleyle bedavaya gitmesini engellemek istiyorlar.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olsun.

Gomise 1.7 milyon vermedik ya!! Varsin 18 milyon euro + muhtemel CL tur basarisi ile kasamiza bi 15 milyon euro daha girse 33 milyon eurodan olmus olsak da Gomis e 1.7 zam yapmadık çok iyi oldu!!

Zaten penalti kaciriyordu, guluyordu!!
Hocam taraftar o gülüşe neden taklı anlamadım. Bir insan sinirinden de gülebilir. Açıkçası geçen yıl son zamanlarda sürekli kaçırıyordu ve üzüntüden yüzünün hali apaçık belliydi. Sezon başında da en önemli penaltıyı kaçırdığı için sinirleri bozulup insan gülebilir. İnsan psikolojisi sonuçta.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B plan da bonservissiz olmasi lazim. Malum eksideyiz.... şunu kimse anlamak istemiyor. Bende isterim genc forvet alalim mesela samatta ama adamlar 10-15 neyse bonservis istiyor. Ee nasil alacaz??
O zaman bedava Ali yilmaz alsınlar kardeş , yani o zaman kimseyi almayalım falcao olmayınca

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada apo'nun falcao ile fotoğrafından daha ötesi de olmuştu bizde.

yıllar evvel okan koç'a formayı giydirmiştik ama beşiktaş ile olan bir meselesinden ötürü transfer gerçeklememişti.

okankoc.jpg

Monacoya sallamak sacma

Falcaoyu (bonservissiz) satmak istemeyebilirler, ayrica her gitmek isteyen oyuncu da yollayacak degilsin belli ki hoca da yönetim de göndermek istemiyor

Albayrak sacmaladi, taraftar da sanki dünyani baska forvet yokmus gibi davraniyor bir aydir sosyal medyada

mitronun yerine genc biri gelse bari
Göndermek istemiyorsa bizim Falcao ile görüşmemize niye izin verdiler o zaman ?

evet metin oktay da fb formasi giymisti emre beyi rahat birakin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt