Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geleceğimizin emin ellerde olduğunu bilmek beni rahatlatıyor
images (4).webp

Mitroglou için yapılan anlaşma çok yerinde olmuş.Hem FFP için kasaya girdi gösterip eksi miktarımızı düşürmüş olduk hem de maaşının 700 bin eurosunu ödemiş olacaz.Diagne yi de satarsak Falcao ve başka bi transfer için bonservis parası da kenara kalmış olur.Şu Diagne bi satılsa çok iyi olacak da.Falcao transferinden umudum kalmamıştı ancak bu Mitroglou hamlesi tekrar umudumun artmasına yol açtı.Çok mantıklı hamle yapmışız.
Sence gelir mi Falcao? Benimde pek umudum kalmadı, ama mitroglou sonrası ve ozornwafor ile bir şeyler olabilir gibi geliyor

Bu yönetim nzonzi transferi dışında su ana kadar inanılmaz kötü gidiyor. Seri 2. Ligden geldi takimi düştü formu kötüydü alması çok zor olmadi. Bakın bu takimin lig başladı hala forma sponsoru yok, hala ffp de eksi durumdayız. Diagne gibi gol kralını satamadılar. Yedek stoper yok, yedek orta saha yok, iyi bir forvet yok. 10 gün kaldı ve sadece boş açıklamalar yapıyorlar. Falcao transferi uzaması tüm takıma oldukça zarar verdi, hiç kimse takım nasıl konsantre olamadı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seri 2. Ligtenmi geldi?
Yönetimi eleştirecez diye Seri gibi bi adamıda beğenmemek tuhaf.

Falcao bonservisini alsın imza parası olarak verelim aradaki farkı. Rodri için mi ne yapmıştı City biz de yaparız

Fatih terim Kaan ayhanu cok istiyor. Eger Diagne satilirsa kaan ayhan ve Mehmet ozcanin alinacagini dusunuyorum. Sayet diagne kalirsa mecburiyetten Semih yada baska bir kasma gelir

TRANSFER | #Marca gazetesi, #Monaco’nun @GalatasaraySK’ya #Falcao’nun yerinin dolması halinde golcü oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vereceklerine dair söz verdiğini fakat Ben Yedder ve Slimani transferlerine rağmen bu sözün tutulmadığını.. (1/2) https://t.co/QdMNjEDVZD

TRANSFER | ve yeni bir forvet arayışı içinde daha olduklarını söylediklerini yazdı.

Bu durumun #Falcao cephesinde büyük bir rahatsızlık yarattığı ve Kolombiyalı oyuncunun da tekrardan #Monaco’ya takımdan ayrılmak istediğini ilettiği belirtildi. #MonacodaAslanVar (2/2)

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt