Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao icin kusum alıstırma yapıyor
![]()
Seri transferinden sonra haber akışı kesildi bence. Nzonziyi de bilemedi, gidenleri de. Uyari aldi muhtemelen.Gurrpegi hayal kırıklığına uğratıyor beni
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu soruya cevabıReis kuşun falcao gelince kalkması gerekmiyormu. Yoksa sen kusmusun:-)
Ben hala geleceğini düşünmüyorum kesin bi pürüz çıkacak o transferde ancak şöyle bi iyi yanı oldu Mitronun gitmesinin muhakkak forvet transferi yapacaklar.Mitro kalsaydı Falcao işi yalan olup nasıl olsa 2 forvetimiz var deyip işten sıyırabileceklerdi.Şimdi taraftarın gazını alabilmek için Falcao olmasa bile muhakkak iyi bi forvet almak zorundalar.Mitro sonuçta kafamızda olmayan bi adamdı ve maaşından kurtulup ffp için eksi miktarı düşürdük.Falcao olursa tadından yenmez tabi.Sence gelir mi Falcao? Benimde pek umudum kalmadı, ama mitroglou sonrası ve ozornwafor ile bir şeyler olabilir gibi geliyor
Gözlüklü yanındaki dil çıkartan orta parmak yapan arkada ki çift ve fotoyu çeken kız...geleceğimizin emin ellerde olduğunu bilmek beni rahatlatıyor
Ekli dosyayı görüntüle 57210
Hiçbir şey bilmiyor nasıl ortaya çıktığını da çözemedim bu elemanın ama quakerboy’un yeni hesabı büyük ihtimal ikisi de kolpa çünkü