Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.716
- 30.736
- 1.988
Benim anladığım şu. Diagne hiç bir türlü gitmiyor. O yüzden bonservis veremiyoruz. Fena köşeye sıkışmış durumdayız dalaverelerle olayı çözmeye çalışıyoruz. Anladığım bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmi gurpegi olan bir insanı ciddiye alman beni daha çok üzüyorGurrpegi hayal kırıklığına uğratıyor beni
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
davar mıyız biz neden böyle bi şey arzulayalımGözlüklü yanındaki dil çıkartan öküz orta parmak yapan p*ç arkada ki çift ve fotoyu çeken kız... Bu tayfayı gördüğü yerde pata küte dövmeyen bizden değildir...
Bence olay bu....TRANSFER| #Marca gazetesi, #Monaco’nun @GalatasaraySK’ya #Falcao’nun yerinin dolması halinde golcü oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vereceklerine dair söz verdiğini fakat Ben Yedder ve Slimani transferlerine rağmen bu sözün tutulmadığını.. (1/2) https://t.co/QdMNjEDVZD
TRANSFER| ve yeni bir forvet arayışı içinde daha olduklarını söylediklerini yazdı.
Bu durumun #Falcao cephesinde büyük bir rahatsızlık yarattığı ve Kolombiyalı oyuncunun da tekrardan #Monaco’ya takımdan ayrılmak istediğini ilettiği belirtildi. #MonacodaAslanVar (2/2)
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
DogruBenim anladığım şu. Diagne hiç bir türlü gitmiyor. O yüzden bonservis veremiyoruz. Fena köşeye sıkışmış durumdayız dalaverelerle olayı çözmeye çalışıyoruz. Anladığım bu.

Ben takip ediyorum sen merak etme Fulham in championshipe dusmesi Seri nin 2. Ligten geldiği anlamina gelmiyor.Sende yazdığıni tekrar bir oku.Fulham hangi ligde şu an? Az biraz takip et o zaman.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkisi de çöp benim için. Birçok entrysini okudum 2 aydır okumayı bıraktım buna inanmanız garip ustadeğil quakerboy duyum verirken bu da veriyordu ama ciddiye alınmıyordu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taylani harbiden hic izledinizmi?Erzurumlu oldugum icin butun maclarini izledim.birakin Galatasaray i Erzurumspor oyuncusu bile degil.sadece genc ve Turk diye alinmasinimi istiyorsunuz?TAYLAN ANTALYALI derhal bu kulübe kazandırılmalıdır.
CL de oynarsa hemen transfer yapar bu adam.
Çok ama çok begendim.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fulham premier ligde kalsa gelmezdi. Ayrıca 30luk oyuncu gibi hiç oynamıyor. Her 30luk oyuncu katki verir diye bir kural yok, su an ayakta duracak hali yok. Umarım toparlar takımımıza katkı verir.Ben takip ediyorum sen merak etme Fulham in championshipe dusmesi Seri nin 2. Ligten geldiği anlamina gelmiyor.Sende yazdığıni tekrar bir oku.
30 milyonluk adama burun kıvıriyoruz.
Beklentiyi bu kadar yükseltirsen adamlarda Seri yi begenmez tabi.