Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anladığım şu. Diagne hiç bir türlü gitmiyor. O yüzden bonservis veremiyoruz. Fena köşeye sıkışmış durumdayız dalaverelerle olayı çözmeye çalışıyoruz. Anladığım bu.

Radamel Falcao, Galatasaray'ın oyuncusu oluyor, Radamel Falcao'nun Galatasaray'a transferi Cuma günü açıklanacak. (FOX Sport)

TRANSFER | #Marca gazetesi, #Monaco’nun @GalatasaraySK’ya #Falcao’nun yerinin dolması halinde golcü oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vereceklerine dair söz verdiğini fakat Ben Yedder ve Slimani transferlerine rağmen bu sözün tutulmadığını.. (1/2) https://t.co/QdMNjEDVZD

TRANSFER | ve yeni bir forvet arayışı içinde daha olduklarını söylediklerini yazdı.

Bu durumun #Falcao cephesinde büyük bir rahatsızlık yarattığı ve Kolombiyalı oyuncunun da tekrardan #Monaco’ya takımdan ayrılmak istediğini ilettiği belirtildi. #MonacodaAslanVar (2/2)

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence olay bu....

Fox Sports Arjantin, @jorgebaravalle isimli muhabirinin haberine göre Falcao'nun Cuma açıklanacağını yazdı. Önceki sayfada orijinalini attım, üstte arkadaş da yazmış zaten.

Yeni bir duyumcumuz daha oldu hayırlısı :D

Fulham hangi ligde şu an? Az biraz takip et o zaman.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben takip ediyorum sen merak etme Fulham in championshipe dusmesi Seri nin 2. Ligten geldiği anlamina gelmiyor.Sende yazdığıni tekrar bir oku.
30 milyonluk adama burun kıvıriyoruz.

Beklentiyi bu kadar yükseltirsen adamlarda Seri yi begenmez tabi.

EChj9XHXUAcCQPt

Ben takip ediyorum sen merak etme Fulham in championshipe dusmesi Seri nin 2. Ligten geldiği anlamina gelmiyor.Sende yazdığıni tekrar bir oku.
30 milyonluk adama burun kıvıriyoruz.

Beklentiyi bu kadar yükseltirsen adamlarda Seri yi begenmez tabi.
Fulham premier ligde kalsa gelmezdi. Ayrıca 30luk oyuncu gibi hiç oynamıyor. Her 30luk oyuncu katki verir diye bir kural yok, su an ayakta duracak hali yok. Umarım toparlar takımımıza katkı verir.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt