Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işin sonu hüsran olacak.

Umarım yedekte adam bekletiyorlardır.

Zannetmiyorum öyle bir planlamamız olduğunu ama artık geçmişten ders çıkarmışlardır diye de ümit etmeye devam ediyorum.

Yok ya açıkçası şuan sadece falcao vardır oldu oldu olmadı son gün yine bi mitroglu gelir ikinci üçüncü bi plan olduğunu sanmıyorum
Sadece temenni ama cumaya kadar biter bu iş gibime geliyor ya hadi hayırlısı

Satılmış kulüp başkanlarıyla görüşmek fenerin işi.Biz boyunlarında tasma olmayan kulüplerle görüşürüz renkdaşım.

Onlarla da görüşmüyoruz ki. Biz hiçbir kulüple görüşmüyoruz. Emre Akbaba olayında da böyle olmuştu mesela. Gittik Emre’yi ikna ettik. Adam Galatasaraylı zaten o yüzden kolay oldu. O arada Fenerbahçe Alanya ile anlaştı 3 milyona. Emre, Fener’e gitmeyi reddetti. Biz de 4 vermek zorunda kaldık işi garantiye almak için. En azından ben uyduruyorum veya böyle hatırlıyorum süreci. İlk biz görüşüp Alanya ile masaya otursak 3’e alacaktık en fazla. İte köpeğe rezil ediyorlar bizi böyle yaparak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

100 bine cekdar orhan satıldı 25 bine de ismail çipe kiralandı.

1.65'ten onları da çıkarırsanız 1 milyon 525 bin euro açık kalıyor.

Maicon unun 1.7 milyonluk kiralamasi 1.5 yilliginaydi.

1.125 milyonu bu yila ait. 575 i gecen yarim sezona ait. Onu da dusunce ffp açığı 400 bin euro. Daha belki ozornu bir bedele kiralamisizdir belki.

Kaldi ki kapamak icin 31 mayis 2020 ye kadar vaktimiz var.

1566442110496.webp

Fazla naz aşık usandırır.

Bırakın artık Falcao nun peşini eyyyy GS yönetimi!

Ben bir CL ye daha forvetsiz başlamayı kaldıramam.

Gidin alternatifini alın yeter artık baydı. Alsınlar Falcaolarini munasip yerlerine soksunlar.

Valla herkes Falco ya kitlendi takim bile konsantre degil. Konyaya da yenilirsek şirazemiz kayar.

Yonetim Konya macina diagneyle cikmayi goze almamaliydi. Diagnenin rize macindan bu yana kendi milli takimi ve ozel maclar dahil golu yok. Penalti olmazsa konyaya da gol atamayacak, bunu hepimiz biliyoruz. Feghouli yok. Cidden ateşle oynamaya başladı yönetim.

Gelmiyorsa ısrar etme git bir santrafor al diagneyi yedege cek. Artik yeter Falcao muhabbeti.

Ozornwaforu biz simdi 200k ya alip 2 mio ya mi satiyoruz. Iyimis

Şu içine tükürdüğümün transfer olaylarında zaten Fenerbahçe her zaman bu yönden kazanıyor. Gidip oyuncuyla görüşmüyor. İlk önce kulübüyle anlaşıyor. Mehmet Topuz Beşiktaş'la anlaştı da ne oldu, Vedat bizimle anlaştı da ne oldu? Kulüple anlaşman gerek önce. Şunu bir öğrenemedik kulüp olarak. Yönetimler değişiyor, başkanlar, teknik direktörler, transfer işleriyle uğraşanlar, hepsi değişiyor ama hala Fener yine ilk kulüple anlaşıyor, biz yine ilk oyuncuyla anlaşıyoruz. Doğru olanı onların yaptığı, bunu bir türlü idrak edemiyoruz.

Bu yuzden fener cogu zaman high class oyuncu transfer etmiyor/edemiyor. Hicbir takim elindeki kaliteli oyuncuyu bu bizdeki finansal dar bogazda ucuza birakmaz.

Bizim taktigimiz sıkıntılı olsada bazen efektif oluyor. Evvela oyuncuyu ikna ediyoruz ki, oyuncu kendi takimina karsi tavir almaya basliyor. Buda elimizi guclendiriyor ve buyuk transferlerdr nispeten sansimiz artiyor.

Zaten etik yonunden hicbir satilmasi olasi olmayan oyuncuya sulanmak olmaz. Bu yuzden kontrati bitmeye yakin oyunculara sulaniyoruzki takimi daha kolay birakmaya razi olsun

Onlarla da görüşmüyoruz ki. Biz hiçbir kulüple görüşmüyoruz. Emre Akbaba olayında da böyle olmuştu mesela. Gittik Emre’yi ikna ettik. Adam Galatasaraylı zaten o yüzden kolay oldu. O arada Fenerbahçe Alanya ile anlaştı 3 milyona. Emre, Fener’e gitmeyi reddetti. Biz de 4 vermek zorunda kaldık işi garantiye almak için. En azından ben uyduruyorum veya böyle hatırlıyorum süreci. İlk biz görüşüp Alanya ile masaya otursak 3’e alacaktık en fazla. İte köpeğe rezil ediyorlar bizi böyle yaparak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz Akbaba’yı 3’e bitirecekken Fener teklif yaparsa ki yapardı Fenerbahçe sempatizanı başkanları sana 3’e falan bırakmazdı tıpkı Muriqi de olduğu gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt