Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ffpde -1.63teyiz ömer bayram,yunus akgün bir yerlere kiralananıp ffp dengesi gene sağlanabilir hele bir de bedelsiz falcao alınabilirse çok iyi iş çıkarmış oluruz.Elimizde satabileceğimiz marcao,lyundama,diagne,feghouli ve belhanda gibi 5 isim de kalır ki bu bizi 2 sene daha var olan ffp surecinde elimizi rahatlatır.

bnun bonservis veya para kopartmakla alakası yok.
monaco bırakmak istemiyor bu kadar basit.
1 sene daha oynayacaksın sözleşmen var diyorlar.

Falcao bonservisinin bir payini kendi öder mi lan acaba ?
Ben de en başından beri bunu düşünüyorum. Versek 3-5 Falcao'ya el altından o ödese. Bence Monaco bunu reddediyor illa ki düşünülmüş konuşulmuştır

Falcao’yu sezon başında en çok gelmesini isteyenlerdenim. Ama bizim taraftarlar neden namus meselesi haline getirdi bir türlü anlayamadım. Yeminle gelirse benim için herhangi bir transfer gibi olur. Gelmese üzülmem. He transfer de yapmamız gerekiyor.Diagne denen maraba gitmeli. Yerine iki forvet bir kanat ve ön libero alınmalı.

Falcaonun eşi beyenmiş...

1566456079384.png

GOOGLE TRANSLATE : Falcao ve Galatasaray zaten her şeyi kabul etti, Monako bile ayrılmayı kabul etmişti, ama kulüp fikrini değiştirdi ve kaplana artık istemediği bir tadilat teklif etti, misillemede Monako onu serbest bırakmak istemiyor ... Ne de olsa inanılmaz Falcao'nun onlar için yaptığını.
Instagram :

Son düzenleme:
Mitroglou ve Ozornwafor gittiğine göre ve takımdaki yabancı sayısı 13'e düştüğüne göre kesin bir yabancı forvet alınacak demektir. İnşallah Falcao olur. Falcao olmayacaksa alternatiflere bakalım. Gidip son gün Cornelius, Adis Jahoviç, Yatabare gibi birini getirmesinler sakın.

Sörtloth + Sturridge Trabzonun hücum hattı bu sezon kurulan en iyi hücum hattı bana göre. Fener'in Kruse + Vedat hücum hattı ise 2. sırada. Trabzon ve Fener kadar olamadık ne yazık ki.

Ulan Apo Gomis'i sattın 18 aydır Gomis'in yerini doldurmaya uğraşıyorsun. Niye sattın o zaman gol kralını?

Cümle alem monaco’ya sövüyor falcao’yu bırakmıyorlar diye, bırakmadıkları kulübün başkan yardımcısı çıkıp biz monaco ile kardeş kulübüz, birlikte fotoğraflarımız bile var diye açıklama yapıyor :)

Ulan saftirik apo valla kızamıyorum artık, fıkra gibi adamsın

Falcao’yu sezon başında en çok gelmesini isteyenlerdenim. Ama bizim taraftarlar neden namus meselesi haline getirdi bir türlü anlayamadım. Yeminle gelirse benim için herhangi bir transfer gibi olur. Gelmese üzülmem. He transfer de yapmamız gerekiyor.Diagne denen maraba gitmeli. Yerine iki forvet bir kanat ve ön libero alınmalı.
Olay çığırından çıktı. Psikolojik ve stratejik bir hal aldı. Fotoğraflar açıklamalar olayı bambaşka hale getirdi.

Ben de en başından beri bunu düşünüyorum. Versek 3-5 Falcao'ya el altından o ödese. Bence Monaco bunu reddediyor illa ki düşünülmüş konuşulmuştır
Bu tarz hiç haber oldu mu bilmiyorum ama Falcao sözleşmeden fesih maddesi bedeli ne kadarsa ödeyip bu para ona imza parası olarak verilebilir

Allah aşkına çevirisinide atın yahu :)
GOOGLE TRANSLATE : Falcao ve Galatasaray zaten her şeyi kabul etti, Monako bile ayrılmayı kabul etmişti, ama kulüp fikrini değiştirdi ve kaplana artık istemediği bir tadilat teklif etti, misillemede Monako onu serbest bırakmak istemiyor ... Ne de olsa inanılmaz Falcao'nun onlar için yaptığını.

Aklimda baska birsey daha var. Yönetim ve menejerler Monaco ya Falcaonun sözlesmesini 1 yil daha uzatin ve 2 Milyon kiralama ve 3 milyonluk Satin Alma opsiyonu bedeliyle Galatasaraya kiralayin sezon sonu Galatasaray 3 milyona opsiyonu kullansin gibi bir öneride bulunmus olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt