- 15 Haziran 2019
- 2.219
- 1.627
- 648
Bugün günlerden geri vites
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde çarşamba günü imzalanacaktı ama bşrşekilde adamlar vazgeçince iptal oldu. Bugün ve yarın bu iş olmazsa bence iptal olacaktır.
Ben de en başından beri bunu düşünüyorum. Versek 3-5 Falcao'ya el altından o ödese. Bence Monaco bunu reddediyor illa ki düşünülmüş konuşulmuştırFalcao bonservisinin bir payini kendi öder mi lan acaba ?
Olay çığırından çıktı. Psikolojik ve stratejik bir hal aldı. Fotoğraflar açıklamalar olayı bambaşka hale getirdi.Falcao’yu sezon başında en çok gelmesini isteyenlerdenim. Ama bizim taraftarlar neden namus meselesi haline getirdi bir türlü anlayamadım. Yeminle gelirse benim için herhangi bir transfer gibi olur. Gelmese üzülmem. He transfer de yapmamız gerekiyor.Diagne denen maraba gitmeli. Yerine iki forvet bir kanat ve ön libero alınmalı.
Bu tarz hiç haber oldu mu bilmiyorum ama Falcao sözleşmeden fesih maddesi bedeli ne kadarsa ödeyip bu para ona imza parası olarak verilebilirBen de en başından beri bunu düşünüyorum. Versek 3-5 Falcao'ya el altından o ödese. Bence Monaco bunu reddediyor illa ki düşünülmüş konuşulmuştır
GOOGLE TRANSLATE : Falcao ve Galatasaray zaten her şeyi kabul etti, Monako bile ayrılmayı kabul etmişti, ama kulüp fikrini değiştirdi ve kaplana artık istemediği bir tadilat teklif etti, misillemede Monako onu serbest bırakmak istemiyor ... Ne de olsa inanılmaz Falcao'nun onlar için yaptığını.Allah aşkına çevirisinide atın yahu![]()
Ben de en başından beri bunu düşünüyorum. Versek 3-5 Falcao'ya el altından o ödese. Bence Monaco bunu reddediyor illa ki düşünülmüş konuşulmuştır