Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim de kendi çapında haklı Marcao transferinde burada ki yorumları hatırlıyorsundur.

Marcao için 4 m euro fazlaydı, bunun sonuna kadar arkasındayım çünkü eğer bu adamı takip ediyorlarsa 6 ay önce değeri sadece 800 bin euro iken alacaklardı, adamlar Temmuz da 800e aldı, 100 bin euro maaş verdi sen 5 ay sonra 5 katına aldın 8 kat maaş verdin.

Yine de taraftar dikkate alınmamalı bu yola girdiysek. Yok pahasına Cyprien, Mendy, Delaney, Dembele vs. gibi adamları alamadık geçmişte.

Ulan aspor da bant yayın var. Adamlar canlı zannedip Twitter'da sallıyor. Nasıl bir aptallık var,.

rodop gibilerine prim veren taraftarda suç

Abi bak Falcano'nun alınamaması bu taraftarı zaten kafaca bitirir ve içerdeki maçları kaosa götürür o yüzden böyle isimli bir adam almak zorundalar. Hele hele Diagne'nin iç sahada göreceği tepkiyi düşün yani sezon gider elimizden haberimiz olmaz. Büyük kaos bizi bekler kısacası.

O sebeple Wilfried Bony, Fernando Llorente, Seydou Doumbia hatta ama hatta Obafemi Martins veya Maxi Lopez bile olsa isimli bir oyuncu almak zorundalar. Bu taraftara bir transfer vermek zorundalar. Diğer türlü gerçekten büyük kaos olur.
10 günde olacak şey değil bunlar. Falcao ya oldu ya da diagne ile devam edilir. Hatta günün sonunda bizim diagne gibi gol kralımız var'a döner iş. O yüzden albayrak bu transferi bu kadar dillendirip bitiremezse ceketini asacak.

bizim yönetim rizenin yaylasında görev yapan muhabir icin bile hicbir halt yapamaz

bisey yapabilmek icin önce medyada güclü olacan bizimkiler medyaya taraftara bile basın acıklaması yapmaktan aciz yada cekiniyorlar.

Yok ben okadar beceriksiz yönetim işleyici var ki transferde, o yüzden onlar yüzünden muhabbirler patladı alayı. Taraftar önce muhabbirler den başladı.

Bizi şöyle bazı aptal muhabirlerin duyumlarına bıraktı ya bu yönetim ne desek az. Güya şeffaf olacaklardı. Resmi siteden son gelişmeler ile ilgili haftalık duyuru yapmak çok zor sanki. Ne biçim yönetiliyoruz anlamadım.

Monaco göndermiyor Falcaonun ailesi neden otelde kalıyor fotoğrafları çocukların otel bahçesinde oynadığı videolar var. Klüp ikna oldu ama taraftar tepkisinden mi çekiniyorlar? Kafamda deli sorular.

falcao transferini ellerine yüzlerine bulaştırtılar sağolsunlar. bu dakikadan sonra falcao gelse bile fikrim değişmeyecek. çünkü transfer nasıl yapılır bilmiyor malesef bizim yöneticiler. önce bir git monaco klübü yönetimine, bu adamı alabilirmiyiz şartınız nedir diye bir sor onlarla anlaş, ondan sonra futbolcuyla anlaş. bizimkiler her işi tersten bitirmeye çalışıyor. ondan sonra yok kardeş klüp olduk yok bilmem ne. valla o kadar leş bir ligde mücadele ediyoruzki, şu yöneticilerle şampiyon olabiliyoruz işte burdan anlayın durumun vahametini

Savaş Çorlu: Diagne için teklifler var ama Falcao'nun olmama ihtimaline karşı Diagne'yi bekletiyor yönetim. Bu işin sonunda forvetsiz kalmak var. Hoş Diagne kendisi de gitmek istemiyor zaten. Diagne'nin gitmek istediği tek lig İtalya ama oradan da teklif yok.

Monaco göndermiyor Falcaonun ailesi neden otelde kalıyor fotoğrafları çocukların otel bahçesinde oynadığı videolar var. Klüp ikna oldu ama taraftar tepkisinden mi çekiniyorlar? Kafamda deli sorular.
Ya onların taraftarı mı var Allahını seversen..

Adamlar Monaco da s.. üstünde fındık kırıyorlar çokta umrundaydı

Abdurrahim yurt dışı transferleri

Modesteye gitti dedi ki ceza yeriz şöyle olur böyle olur o Modeste lisansını aldı çatır çatır Kölnde oynadı
Alan için 1 aydan fazla oyalandık oldu olacak teşekkür etti kendisine çekildi
Pato için anlaştık dedi sonra onada bi teşekkür etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt