- 3 Haziran 2015
- 57.442
- 66.669
- 4.143
Ruh hastası ya 2 hafta önce saydırdım engelledi beni ertesi gün engeli geri açtı.
Beni de dün engelledi. Yönetim sizi kullaniyor olabilirmi diye sordum diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ruh hastası ya 2 hafta önce saydırdım engelledi beni ertesi gün engeli geri açtı.
Yönetim de kendi çapında haklı Marcao transferinde burada ki yorumları hatırlıyorsundur.
Bu sene bizim yönetim. Tüm muhabirlerin kellesini alacak.
10 günde olacak şey değil bunlar. Falcao ya oldu ya da diagne ile devam edilir. Hatta günün sonunda bizim diagne gibi gol kralımız var'a döner iş. O yüzden albayrak bu transferi bu kadar dillendirip bitiremezse ceketini asacak.Abi bak Falcano'nun alınamaması bu taraftarı zaten kafaca bitirir ve içerdeki maçları kaosa götürür o yüzden böyle isimli bir adam almak zorundalar. Hele hele Diagne'nin iç sahada göreceği tepkiyi düşün yani sezon gider elimizden haberimiz olmaz. Büyük kaos bizi bekler kısacası.
O sebeple Wilfried Bony, Fernando Llorente, Seydou Doumbia hatta ama hatta Obafemi Martins veya Maxi Lopez bile olsa isimli bir oyuncu almak zorundalar. Bu taraftara bir transfer vermek zorundalar. Diğer türlü gerçekten büyük kaos olur.
bizim yönetim rizenin yaylasında görev yapan muhabir icin bile hicbir halt yapamaz
bisey yapabilmek icin önce medyada güclü olacan bizimkiler medyaya taraftara bile basın acıklaması yapmaktan aciz yada cekiniyorlar.
Beni de dün engelledi. Yönetim sizi kullaniyor olabilirmi diye sordum diye
Brezilya dizisi gibi...Savaş Çorlu: Diagne için teklifler var ama Falcao'nun olmama ihtimaline karşı Diagne'yi bekletiyor yönetim. Bu işin sonunda forvetsiz kalmak var. Hoş Diagne kendisi de gitmek istemiyor zaten. Diagne'nin gitmek istediği tek lig İtalya ama oradan da teklif yok.
rodop gibilerine prim veren taraftarda suç
Ya onların taraftarı mı var Allahını seversen..Monaco göndermiyor Falcaonun ailesi neden otelde kalıyor fotoğrafları çocukların otel bahçesinde oynadığı videolar var. Klüp ikna oldu ama taraftar tepkisinden mi çekiniyorlar? Kafamda deli sorular.
Türkiye sınırları içinde de hep kazık yedikAbdurrahimin işin içine giripte elimize yüzümüze bulaşmayan transfer oldu mu hiç Türkiye sınırları haricinde ?