Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimi bir falcao transferi yüzünden yerden yere vurup kar yapmamız Emre mor seri Babel nzonzi jimmy transferlerini görmezden gelenler iyi gün taraftarlarıdır 31 Ağustos’a kadar sabretmeyi deneyebilirsiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nerede kazandı?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle bir durum vae renkdaşım ; GALATASARAY ismi altında yöneticilik yapmasaydı ülkede kimse tanımayacaktı onu. Ticarette yahudiler çok iyidirler ve onların meşhur bir sözü vardır, 10 kazanıyorsan 9 unu reklama ver.

3 yillik psikiyatri degenimime dayanarak soyluyorumki, bu saniyeden sonra Diagneyi pohpohlamak ve mental rehabiliteye sokmak bize birsey kazandirmayacaktir. Ağamızın kendi insafina kaldik.

Buda demek oluyorki agir mictik

Yönetimi bir falcao transferi yüzünden yerden yere vurup kar yapmamız Emre mor seri Babel nzonzi jimmy transferlerini görmezden gelenler iyi gün taraftarlarıdır 31 Ağustos’a kadar sabretmeyi deneyebilirsiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arkadaşta kuş çok net söyleebilirim.Her mesajı gergin olan üyelere zıt gitmek üzerine.

Bu iş buradan dönerse çok büyük eksik yazar yönetime.
Bin bir türlü dış etken ile "profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri" de eklenince böyle acayip bir uzama söz konusu oldu sanki.
Nasıl ki genç oyuncu Mehmet Özcan için çıkıp açıklama yapıldı.
Falcao içinde ne ise o çıkıp anlatılmalı.
Yönetimimizi seviyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Sonuna kadar.
Bu ayrı. Ama %99 de, fotoğraf çekil, açılında gidelim.. vs diye söylemler olursa bizlerinde sabrı tükenir.
Umarım bir B ve C planımız vardır.
Mutlaka Seri ve Nzonzi'de olduğu gibi gizli yürütülmüş bir durum olabilir ama kendimi "B planı" olan oyuncunun yerine koyduğum zaman.
Ortalık Falcao, Falcao diye inlerken yanarken.
Onun istepnesi olarak görülsem açıkçası herhalde pek gelmek istemezdim.
Falcao'yu beklerken beni transfer edecekler ortalık yangın yerinden bir anda sönük bir hale dönecek.
Beklentilerin 2 taraf için olumsuz ilerlemesi.
Bu nedenle bence ne olursa olsun yönetim bu işi ama bugün ama yarın ama son gün bitirmek zorunda.
Bize Falcao 'dan başkası zehir olur.

kadroyu tudor kurdu,terim tudorun ekmeğini yedi
ona rağmen rakipsiz zorla şampiyon olduk
Hocanin bu kadar ustune gidildigi bir donemde yaptiklari ortada dururken hocaya bunları diyen benim gozumde Galatasaray düşmanıdır çünkü hoca bu kadar nefreti Galatasarayin başarısı için topladı. O yasayan en buyuk Galatasaray efsanesidir.. Sende git dua et Mali koc ve ersun başarılı olsun da hoca gitsin diye 😊😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt