Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz terimsporlu değil GALATASARAY'lıyız

hmm.

Ekran Alıntısı.webp

Yönetimi bir falcao transferi yüzünden yerden yere vurup kar yapmamız Emre mor seri Babel nzonzi jimmy transferlerini görmezden gelenler iyi gün taraftarlarıdır 31 Ağustos’a kadar sabretmeyi deneyebilirsiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kuşmusun birader? Bu forumda boyle seyler yazilabilirmi?? Yangina mudaheledir bu ve bu yuzden forum yonetimini gerekli mudaheleleri yapmak icin davet ediyorum :)

Aldığım haberlere göre zeki uzundurukan a spordaki ofisinde bir metin üzerinde çalışıyormuş.Bol bol R içeren bir metin,bütün ekibi de seferber ettiği konuşuluyor.

Yönetimi bir falcao transferi yüzünden yerden yere vurup kar yapmamız Emre mor seri Babel nzonzi jimmy transferlerini görmezden gelenler iyi gün taraftarlarıdır 31 Ağustos’a kadar sabretmeyi deneyebilirsiniz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya kardeş takımı falcaoya muhtaç eden ben miyim yönetim tabiki yerden yere vurulacaklar hayır hangimiz dedik gidin falcaonun peşinde 1 ay dolanın diye. Takımı kurarsın önce kusursuz olur sonra dersinki ya diagne malın önden gideni bunu gönderelimde çilek koyalım şuraya.

Transfer sezonu açıldığı gün diagneye kulüp arıyoruz dersen otomatik sistem çöker

8 puan farkı kapadın la geçen sezon. daha yeni oldu bu. ne hissettin şampiyon olduğunda Galatasaray? Zoruna gitti, içerlemiş gibisin.
40 m euro bonservis harcansa terimde kurar o kadroyu bu yönetimde belhanda bonuslarla 10 m euro maicon 8m euroya alındı alınan tüm futbolcuların yıllık ücretleri cok ucuk bonuslarıda cabası

Ben yedder ve Falcao ilk 11 slimani ve jovetic yedek işte adamlar bu saatten sonra forvet morvet almaz geçin o işi

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok zaten forvet falan bahane is iddaya binmis belliki falcao ile monaco yönetiminin arasinda o yüzden en büyük zararla göndermeye calisiyorlat bu is transfer döneminin son günene kadar sürer belkide transfer döneminin bitmesini bekliyorlar gidemesin diye

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt