Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.980
- 1.991
- 1.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yillik psikiyatri degenimime dayanarak soyluyorumki, bu saniyeden sonra Diagneyi pohpohlamak ve mental rehabiliteye sokmak bize birsey kazandirmayacaktir. Ağamızın kendi insafina kaldik.
Buda demek oluyorki agir mictik
Hayır kadroyu ersun yanal kurdu yanılıyorsun.
Yönetimi bir falcao transferi yüzünden yerden yere vurup kar yapmamız Emre mor seri Babel nzonzi jimmy transferlerini görmezden gelenler iyi gün taraftarlarıdır 31 Ağustos’a kadar sabretmeyi deneyebilirsiniz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 Eylul'de son kayit listesi veriliyor. UEFA'nin sitesinde bile yaziyor bu.1 eylüle kalmaz o 31 ağustosta sampıyonlar ligi listesini uefaya vermek gerekiyormus
Galatasaraylılık değerlerine sahip çıkmayı da içerir...biz terimsporlu değil GALATASARAY'lıyız
Ne öneriyorsun peki ?
Ya kardeş takımı falcaoya muhtaç eden ben miyim yönetim tabiki yerden yere vurulacaklar hayır hangimiz dedik gidin falcaonun peşinde 1 ay dolanın diye. Takımı kurarsın önce kusursuz olur sonra dersinki ya diagne malın önden gideni bunu gönderelimde çilek koyalım şuraya.Yönetimi bir falcao transferi yüzünden yerden yere vurup kar yapmamız Emre mor seri Babel nzonzi jimmy transferlerini görmezden gelenler iyi gün taraftarlarıdır 31 Ağustos’a kadar sabretmeyi deneyebilirsiniz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerede kazandı?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KUŞ DETECTEDkadroyu tudor kurdu,terim tudorun ekmeğini yedi
ona rağmen rakipsiz zorla şampiyon olduk
40 m euro bonservis harcansa terimde kurar o kadroyu bu yönetimde belhanda bonuslarla 10 m euro maicon 8m euroya alındı alınan tüm futbolcuların yıllık ücretleri cok ucuk bonuslarıda cabası8 puan farkı kapadın la geçen sezon. daha yeni oldu bu. ne hissettin şampiyon olduğunda Galatasaray? Zoruna gitti, içerlemiş gibisin.
Ben yedder ve Falcao ilk 11 slimani ve jovetic yedek işte adamlar bu saatten sonra forvet morvet almaz geçin o işi
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kuşmusun birader? Bu forumda boyle seyler yazilabilirmi?? Yangina mudaheledir bu ve bu yuzden forum yonetimini gerekli mudaheleleri yapmak icin davet ediyorum![]()

Kadroyu Cocu kurdu.
ikiside kiralık olmasın diagneyi satarsak insallah bir scout hamlesi yapalım artıkbatshuayi ve aboubakar beraber gelsinler işte.