Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işten öyle kolay kurtulamaz yemişim şampiyonluğunu. Bir takımın imajı bu kadar zedelenemez. Kimse burda falcao delisi değil biz bu adamın beceriksizliğinden bıktık. Koskoca Galatasaray spor kulübü burası senin kişisel beceriksizliğini gösterebileceğin bir alan değil burası.

İnsafsizlar !!!
IMG_20190822_142620.webp

9 gün kalmadı aslında 5 gün kaldı
4 gün haftasonlsri bizimkiler haftasonu boş geçtiklerini unutmayın
Sadece 5 günümüz var

Ya kardeş takımı falcaoya muhtaç eden ben miyim yönetim tabiki yerden yere vurulacaklar hayır hangimiz dedik gidin falcaonun peşinde 1 ay dolanın diye. Takımı kurarsın önce kusursuz olur sonra dersinki ya diagne malın önden gideni bunu gönderelimde çilek koyalım şuraya.

Transfer sezonu açıldığı gün diagneye kulüp arıyoruz dersen otomatik sistem çöker

Yönetimi yerden yere vurmak derken kardeşim yapılan olumlu işleri görmüyor bazıları körü körüne gidiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yangına hafif su sıktık diye kuş olduk keşke yönetim istifa yazsaydım belki 2 gün sonra pat diye forvet açıklanırdı utanmazdım

Biz her transfer dönemi alamayacağız adamlara sulanıyoruz ki nzonzi ve seri de boyleydi onları nasil aldık lan
Yönetim başarısı değil onlar da , klupleri maaş yükünden kurtulmak istediler ,
Onlar da hem iyi maaş alabileceği , hem de Şampiyonlar Ligi gibi bir arenada sahne almak istedikleri için geldiler.
Sonuçta düzenli olarak katılan bir markayız.

Jovetic var 16 aydır sakat ve sakatlığı daha 4-5 ay sürecek. Futbolu bırakabilir diye haberler var
Genç çocuk Pellegrini var 11 aydır sakat. Sakatlığı şimdi geçti ama kadrda düşünmüyorlar ne vereceği çok şüpheli

4-4-2 sistemi oynayacakları kesin Gelson Martins ile Balde Keita'yı kanatlarda düşünüyorlar.

Geriye sadece Slimani, Falcao, Ben Yedder ve genç Moussa Sylla kalıyor. Ben Yedder ile Falcao'yu ilk 11 oynatıp Slimani ve Moussa Sylla ile yedekleme düşünceleri var.

Monaco ilk 11'i

Lecomte
Aguilar - Glik - Jemerson - Ballo-Toure
Martins - Fabregas - Golovin - Balde Keita
Falcao - Ben Yedder

Yedek 11'i

Subasic
Henrichs - Badiashile - Naldo - Panzo
Geubbels - Bennasser - Boschilia - Onyekuru
Slimani - Moussa Sylla

Amaçları 16/17 sezonundaki gibi coşkulu oynayıp bol gol atmak. Taraftar yoksa istifa istiyor Jardim'den

O sezon Monaco ligde şampiyon olup 38 haftada 107 gol atmıştı. Şampiyonlar liginde ise yarı final oynamışlardı.

Yönetimi bir falcao transferi yüzünden yerden yere vurup kar yapmamız Emre mor seri Babel nzonzi jimmy transferlerini görmezden gelenler iyi gün taraftarlarıdır 31 Ağustos’a kadar sabretmeyi deneyebilirsiniz

Haklısın kardeşim ama yangın yapanların da sabredenlerin de tek gayesi Galatasaray'ın iyiliği
İşler bizim takımda böyle yürüyor
Taraftar adeta yönetimi uyaran bir kırbaç gibi her an tetikte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt