- 1 Ağustos 2014
- 63.862
- 75.071
- 4.338
Şu transfer dönemi bitse de
Transfer yapmayacağımızı bilerek yaşamaya devam etsek
Transfer yapmayacağımızı bilerek yaşamaya devam etsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arkadaşta kuş çok net söyleebilirim.Her mesajı gergin olan üyelere zıt gitmek üzerine.
kuş dedektörü olmuşsun tebrikler kadroyu tudor kurdu,terim tudorun ekmeğini yedi
ona rağmen rakipsiz zorla şampiyon olduk
Ya kardeş takımı falcaoya muhtaç eden ben miyim yönetim tabiki yerden yere vurulacaklar hayır hangimiz dedik gidin falcaonun peşinde 1 ay dolanın diye. Takımı kurarsın önce kusursuz olur sonra dersinki ya diagne malın önden gideni bunu gönderelimde çilek koyalım şuraya.
Transfer sezonu açıldığı gün diagneye kulüp arıyoruz dersen otomatik sistem çöker
Küçük azizden her şey beklenir öyle bir şey yapmış olabilir.Ahmet Çakar in dediği Falcao hamlesi bu mu acaba? Biz alamayiz bari onlarda almasin Petrov u tanirim dur bir arıyım da taş koysun bu işe midir ki. Insanin aklina bu saatten sonra herşey geliyor
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocasız lig sonuncusu akhisardan da 3 yedik nedir yaniKadroyu Tudor kurdu diyen arkadaşa ; kurduğu kadronun içine zıçn adamda oydu 5 yemiştik dimi başaktan ?
ozan kadro dışı kalmalı ve kariyeri bitirilmeli
defol git
Geçmiş mesajlarına baktım.Fenerli değilsin ama Beşiktaşlısın..egon için gomisi yedin
takımın yürüyecek hali yok
sen imparator değilsin istifa et !
Ne farkeder aynı b.kun suyu değil miGeçmiş mesajlarına baktım.Fenerli değilsin ama Beşiktaşlısın..

Yönetim başarısı değil onlar da , klupleri maaş yükünden kurtulmak istediler ,Biz her transfer dönemi alamayacağız adamlara sulanıyoruz ki nzonzi ve seri de boyleydi onları nasil aldık lan
İnsafsizlar !!!
Ekli dosyayı görüntüle 57274
Haklısın kardeşim ama yangın yapanların da sabredenlerin de tek gayesi Galatasaray'ın iyiliğiYönetimi bir falcao transferi yüzünden yerden yere vurup kar yapmamız Emre mor seri Babel nzonzi jimmy transferlerini görmezden gelenler iyi gün taraftarlarıdır 31 Ağustos’a kadar sabretmeyi deneyebilirsiniz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi