Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim başarısı değil onlar da , klupleri maaş yükünden kurtulmak istediler ,
Onlar da hem iyi maaş alabileceği , hem de Şampiyonlar Ligi gibi bir arenada sahne almak istedikleri için geldiler.
Sonuçta düzenli olarak katılan bir markayız.
Düzenli olarak katılan markayı yöneten onlar ama. iyi seyler yonetimin degil kotu şeyler yönetimin bu nankörlük malesef

yönetime çok kızgınım ama falcao gelecek beyler bunun burdan dönüşü yok adam gelmek istiyor kafasında bitirmiş monoco yu. Bir kaç gün sonra kap gelecek bence.

Ne farkeder aynı b.kun suyu değil mi
Geçmiş mesajlarında Fenere laflar söylemiş ama Beşiktaş'a laf söylediği mesajına denk gelmedim.Hem Gomis'in gitmesini istemesi ve gidince de ego için gönderildi diyen biri.Tudor'u istemesi de Beşiktaşlı olduğunu kanıtlıyo..

Adamların 4 forveti varken hala forvet arıyorlar biz de forvet almadan yedek forveti de gönderiyoruz :D komedi programı sunuyorlar sanki

Seri geldi ( Barcanın 2 yıl önce istediği adam ) Nzonzi geldi romada geçen yıl 29/30 oynayan adam bunlar 4 günde oldu sabır dedik diye kuş olduk anlam veremiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mustafa cengiz ve Albayrak GALATASARAY markasına zarar vermiştir. Yeri gelir real madrid, barcelona da oyuncu ister ama alamaz bunlar normaldir. Normal olmayan köle gibi monaco kapılarında bu kadar dolaşmamizdir. Dünyada başka forvet mi kalmadi. Yeter artık. Ahmet bulut da hangi yüzle hala açıklama yapıyor anlamıyorum.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler, aramızda daha geçen yıl küme düşme korkusu yaşamış, Denizli’de bize şampiyonluk kaptırmış, Trabzon’dan şikeyle kupayı çalmış, Uefa’dan şike yüzünden men edilmiş, CAS’a itiraz dahi edememiş, Bursa’dan gol haberi gelmeyince kendi stadını yakmış, aynı yolda yürümediğimiz, aynı başarılara sahip olmadığımız, bundan da öte rütbemizin de aynı olmadığı, sahalarında kupa kaldırdığımızın çocuklarından olabilir. 🤔

Herkesi sakin ve dikkatli olmaya davet ediyorum. 😄

Geçmiş mesajlarına baktım.Fenerli değilsin ama Beşiktaşlısın..
büyük açık çıkardın
eski mesajlara bakarsak al buyur
1566473645951.webp

Adamların 4 forveti varken hala forvet arıyorlar biz de forvet almadan yedek forveti de gönderiyoruz :D komedi programı sunuyorlar sanki
yedek forvet gönderilmesi dogru bence mitroğlu yuruyecek hali kalmamıs artık 2.6 m euro para vercektik elbet alırız daha işe yarar yedek forvet

Yav diyelim ki adam kuş.
Son 2 sene Terim olmasa şampiyon olamazdık ne demek ya ?
Geçen sene tamamen şansa şampiyon olduk. 69 puanlı şampiyon mu olur normalde ?
İlla ki elinde çok çok iyi oyuncular mı olması lazım şampiyonluk için ?
Dünkü Oly kadrosuya bizim kadro değerini karşılaştırın isterseniz. Çok daha fazlayız. Krasnodar’ı sahaya gömdüler.
Ve o Krasnodar’a karşı 10 maç yapsak 1 tane kazanabiliriz belki.
Bizden çok daha düşük seviyedeki takımlar gayet güzel top oynarken, neden biz biraz olsun top oynamıyoruz ? Neden bunu sormaya korkuyorsunuz? İyi futbol izlemek hakkımız değil mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt