İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mayıs ayında şampiyon olunca oturup gizli ağlar memiktaşlı oldugun güne lanet edersin yine
Zaten tudor varken bjk dende 3 yemiştik galibaGeçmiş mesajlarında Fenere laflar söylemiş ama Beşiktaş'a laf söylediği mesajına denk gelmedim.Hem Gomis'in gitmesini istemesi ve gidince de ego için gönderildi diyen biri.Tudor'u istemesi de Beşiktaşlı olduğunu kanıtlıyo..
Beşiktaş marşı eksik.Onu da söyle tamam olsun
Nankörlükle ne alakası var ?Düzenli olarak katılan markayı yöneten onlar ama. iyi seyler yonetimin degil kotu şeyler yönetimin bu nankörlük malesef
gelme ihtimali yüzde sıfır
Fatih hocam geldiğinden beri şampiyon olamıyolar..Zaten tudor varken bjk dende 3 yemiştik galiba
Yav diyelim ki adam kuş.
Son 2 sene Terim olmasa şampiyon olamazdık ne demek ya ?
Geçen sene tamamen şansa şampiyon olduk. 69 puanlı şampiyon mu olur normalde ?
İlla ki elinde çok çok iyi oyuncular mı olması lazım şampiyonluk için ?
Dünkü Oly kadrosuya bizim kadro değerini karşılaştırın isterseniz. Çok daha fazlayız. Krasnodar’ı sahaya gömdüler.
Ve o Krasnodar’a karşı 10 maç yapsak 1 tane kazanabiliriz belki.
Bizden çok daha düşük seviyedeki takımlar gayet güzel top oynarken, neden biz biraz olsun top oynamıyoruz ? Neden bunu sormaya korkuyorsunuz? İyi futbol izlemek hakkımız değil mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizin kadroyu aykut - ersun - comolli kurmadı mı?kadroyu tudor kurdu,terim tudorun ekmeğini yedi
ona rağmen rakipsiz zorla şampiyon olduk
BATSHUAYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİBatshuayi Chelsea U23te maçlara çıkıyormuş son durumu nedir, kiralanabilir mi ?
En çok bu adam ister transferin bitmesini dünya para kazanacak.Ulan Ahmet Bulut hoca Arda yi istemiyor diye işlerde bir dümen cevirmiyorsan bende bişey bilmiyorum. Bu adama hiç güvenmiyorum. En önemli transferde bu adama yetki vermek ne demek ya
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alternatife yönelinmemeli öncelikle albayrak istifa etmeli. Bu saatten sonra kimseyi alamayız vakit yok. Diagne ile devam edilmeli devre arasına kadar. Albayrak kesinlikle gitmeli, mustafa cengiz yanına adam gibi birilerini almalı yoksa yönetim sallanmakta. Taraftar desteğini çekti düsmeleri an meselesi anlık durumda.Falcao yatmistir bu saatten sonra. Monaco daha kac tane Forvet alicak ki ??? Baska alternativlere yönelmemiz gerekiyor
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
görücez beklemedeyizgelecek yüzde 90 bile değil 100 maçtan sonra yada yarın açıklarlar bence. bu yönetim için bu artık dönülmez nokta bonservis verip alacaklar olmadı
Haksızsın olamazdık, santrafor alamayan yönetim 3. Hafta istifa ederdi. Hakemler 10 puanımızı daha çalardı. Üstüne abuk sabuk puan kayıtları daha olur en 3 td degistirirdikYav diyelim ki adam kuş.
Son 2 sene Terim olmasa şampiyon olamazdık ne demek ya ?
Geçen sene tamamen şansa şampiyon olduk. 69 puanlı şampiyon mu olur normalde ?
İlla ki elinde çok çok iyi oyuncular mı olması lazım şampiyonluk için ?
Dünkü Oly kadrosuya bizim kadro değerini karşılaştırın isterseniz. Çok daha fazlayız. Krasnodar’ı sahaya gömdüler.
Ve o Krasnodar’a karşı 10 maç yapsak 1 tane kazanabiliriz belki.
Bizden çok daha düşük seviyedeki takımlar gayet güzel top oynarken, neden biz biraz olsun top oynamıyoruz ? Neden bunu sormaya korkuyorsunuz? İyi futbol izlemek hakkımız değil mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi