Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşe gidiyorum aklımı işe veremiyorum. Allah kahretsin böyle işi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötü senaryo : Pazar günü Falcao sakatlığından dolayı maça çıkamaz, Monaco kendi evinde Nimes'e gol atamaz. Aynı akşam Konya'yla Diagne'nin golüyle 1-1 berabere kalırız, ortalık ayağa kalkar.

İyi senaryo : Monaco, Ben Yedder, Slimani ve Onyekuru'nun golleriyle Nimes'i yener, Falcao az sayıdaki taraftara veda eder. Aynı akşam iyi futbolla Konya'yı farklı yeneriz ortalık güllük gülistanlık olur.

Tarafını seç

zlatanin sözlesmesi bitiyo bu senenin sonunda. aboubakar (veya ayni seviyede olanini) kiralayip, diagneyle birlikte devre arasina kadar idare edip, devre arasinda zlatani getirsek ?
bence manuda gecen kötü sezondan sonra, mutlaka son bir avrupa macerasini oda ister.
fizik ve form acisindan yasina bakmadan rahat 1,5 sene fark yaratir...
de iste bu yönetimle mümkünmü onu bilemedim.

SM-A320FL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zlatan'ı geç. Turkiye'ye gelmek istemiyor.

Terim şansa şampiyon oldu ne demek ya o kadar hakem hatası eyyam sakatlıklar cezalar 80 puanımız rahat vardı

tff mi dedi girin fb macında adamları dövün hakeme sövün diye.

mersin ordu macların da da mı tff dedi ?

dunya kupası fınallerınde bıle ne haklar yenıyor

hep hakkımız yenıyor ama son 10 sene heryerde bız varız

su mağduruz konusu cok sıktı. Birazda biz sebep oluyoruz.

son basaksehır macında bıle ortamı gerdık cunku lıgı futbol oynayan degıl psıkolojıyı yoneten kazanıyor. O dk sonrası zaten basaksehır cozuldu trıbunler ateslendı mac degıstı yoksa koca lıg ne oynadıkta sampıyon olduk ? tek deplasman macın yok ıyı oynadıgın

ıc saha kurtarmıstır ft yı de yonetımıde.

8 degıl 18 de olsa kapanır dedıgı gun sampıon olmustuk

bırazda kendımıze bakalım. gıt gıde antıpatik oluyoruz cunku. eskıden sevılmeyen bı fb vardı sımdı 17 onlar 1 biz. Ha cok mu umurumda degıl ama yınede aynaya bakmak lazım.

son basaksehır macında bıle ortamı gerdık cunku lıgı futbol oynayan degıl psıkolojıyı yoneten kazanıyor. O dk sonrası zaten basaksehır cozuldu trıbunler ateslendı mac degıstı yoksa koca lıg ne oynadıkta sampıyon olduk ? tek deplasman macın yok ıyı oynadıgın

bırazda kendımıze bakalım. gıt gıde antıpatik oluyoruz cunku. eskıden sevılmeyen bı fb vardı sımdı 17 onlar 1 biz. Ha cok mu umurumda degıl ama yınede aynaya bakmak lazım.

tumblr_ot6s7lp6101rrkahjo3_500.gif

Kötü senaryo : Pazar günü Falcao sakatlığından dolayı maça çıkamaz, Monaco kendi evinde Nimes'e gol atamaz. Aynı akşam Konya'yla Diagne'nin golüyle 1-1 berabere kalırız, ortalık ayağa kalkar.

İyi senaryo : Monaco, Ben Yedder, Slimani ve Onyekuru'nun golleriyle Nimes'i yener, Falcao az sayıdaki taraftara veda eder. Aynı akşam iyi futbolla Konya'yı farklı yeneriz ortalık güllük gülistanlık olur.

Tarafını seç

İyi futbol ile konya'yı farklı yeneriz golleri diagne atar ekleyebiliyor muyuz :D

Yav diyelim ki adam kuş.
Son 2 sene Terim olmasa şampiyon olamazdık ne demek ya ?
Geçen sene tamamen şansa şampiyon olduk. 69 puanlı şampiyon mu olur normalde ?
İlla ki elinde çok çok iyi oyuncular mı olması lazım şampiyonluk için ?
Dünkü Oly kadrosuya bizim kadro değerini karşılaştırın isterseniz. Çok daha fazlayız. Krasnodar’ı sahaya gömdüler.
Ve o Krasnodar’a karşı 10 maç yapsak 1 tane kazanabiliriz belki.
Bizden çok daha düşük seviyedeki takımlar gayet güzel top oynarken, neden biz biraz olsun top oynamıyoruz ? Neden bunu sormaya korkuyorsunuz? İyi futbol izlemek hakkımız değil mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onların ligleriyle bizim liglerimiz farklı.Burda bize karşı tarafsız olması gereken Kulüpler Birliği bildiri yayınladı.Onlarda elemeyi geçmeleri için lig 1-2 hafta geç başlatılıyo.Güzel futbol izlemek istenir.3 kulvarda olduğumuz için o futbolu izlemek zor.2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarına bakarsak ilk yıl daha keyifli futbol izledik.Tudor 3 kulvar olmamasına rağmen elindeki iyi kadroyu iyi kullanamadı.Başakşehir ve Beşiktaş mağlubiyetlerini bi hatırlayın ve Fatih hocamın hakkını verin..

1566474625723.webp

Dışardan Koç Medya 17 kulüp terime sallıyorken böyle bir efsaneye kendi taraftarımızın yok tudorun takımıyla şampiyon oldu geçen sene bala g*te şampiyon oldu demesi artniyetliliktir fener manzaram bordo mavi diye kalp atan ersunu efsanesi kabul ederken terime edilen laflara bak

Artniyetli değilim. Bilen bilir. Şu saatten sonra kendimi kanıtlamak zorunda değilim.
Sadece takımımın iyi futbol oynamasını istiyorum.
Afedersin silkmişin kuşları. Onların hayal ettiklerini biz çoktan gerçekleştirdik. Ve Terim yaptı o kadroyuda. Efsanemiz.
Ancak futbol değişti, oyun değişti. Artık lig kesmiyor beni. Ş.L alalım demiyorum ama iyi futbol izlemek istiyorum. Bir nebze nefes almak için her hafta izlemek istediğim iyi top oynayan takımım olsun istiyorum.
Ve dün yine gördüm ki iyi futbol için süperyıldızlara ihtiyacın yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu mesajı atan birinin GS li olma imkanı yok ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt