Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-Selçuk inanın neden Denizli de ilk 11 başladığını donk ile geçen sene basarili olan orta saha yerine Selçuk ve seri ile baslanildigini ve Selçuk un 90 dk sahada neden kaldığını
2- bu Ahmet calik ısrarını Denizli maçında cagne çıkarılarak Denizli defansına bizim üzerimize gelin dercesine birde 3 lu defansa geçmeyi biri bana açıklayabilir mi ?
Fatih terim hocamız biraz formsuz takıntıları var Selçuk Ahmet Çalık belhanda ile ilgili bunları asmalı artık ..

Kimse kusura bakmasın işin başında sen yalanlasaydın veya Fransadan dönünce şartlar çok zor deseydin taraftar bu kadar beklentiye girmezdi. Sen çıkıp foto atıp sonra %99 Falcao geliyor dersen benim gibi diğer arkadaşlarında Falcaoo falcao diye çığırtması normal.

Bizi beklentiye sokan sizsiniz. Biz kendi kendimize mi gelin güvey olduk 2 aydır. Yarın öbür gün bonservisle alınsa sonra Falcao iş yapmasa hemen boku bize atarlar ama taraftar yüzünden maliyet s.çtı falan diye. Taraftar napsın abi size. Bakayoko ismi de çıktı onda da gidip %99 deseydin onda da taraftar seni böyle yargılardı. Sanki her çıkan isim için taraftar hurra yangın çıkarıyor. Hayır basında ve sizin açıklamalarınıza göre taraftar gaza geliyor. Getirmeyin o zaman gaza kardeşim.

Taraftar beklentiye girmesin uğraşıyoruz ama olmayabilir de geç.Bunu demek zor mu? Yok açılın da gidip alalım demeler yok başkandan bilmem sence gibi komedi vari açıklamalar. Sonra ne hikmetse çıkıp sosyal medya bizi zor durumda bırakıyor derler. Bırakır tabi eskiden kimsenin birşey öğrenebildiği yoktu. Tanıdığından vs öğrenen öğreniyordu. Şimdi kıyamet gibi bilgiye ulaşabiliyorsun. Yalanlar ortaya çıkınca sosyal medya tü kaka

Denizliyle en azından berabere bitmeliydi maç.cok salakça ve lüzumsuz bi kayıp oldu.trabzon da patlamış.kasimpasa iyi oynadı diyolar.
Sivas zaten 5 6-0i bulurmuş dediler.fener gazisehir macı ben bi beraberlik bekliyodum.ama sumudica 9 yeni transfere ilk maçtan 3-5-2 oynatip bi de hakemden ötürü 2 gol yenince gazisehir dağılmış normal olarak

Abdurrahim elimizde goruntuler var diyodu Petrovla Falcaoyla falan
Yayinlar mi ki acaba

Pek sevgili Ünal başkanımız egosundan Kars’tan Edirne’ye yol olacak başkanımız bu oyuna 2014 yılında geldi ve terimi tffye kaptırdı çünkü Mustafa Cengiz’in yaptığı gibi tam destek veremedi üzüldü altta kaldığı İçin sonrasında olanlar malum SÜPER LİG OYUNA DAYALI DEĞİL PSİKOLOJİK BİR SAVAŞTIR

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kuşa bak fatih hocaya neler dedi şimdi gelmiş rakiplere saygı diyor 😂😂😂
ne demişim ki onu anlamadım

gerçekler degıl mı yazdıgım

tupcuyle ben mı poz verdım ?

maaş almıyor mu ?

onun dısında ne yazmısım ben yazında bılelım ? Tamam cok ıyı bı gs lıdır ama para karsılıgı bu ısı yapmaktadır bu kadar basıt. Gelıp bursa gs nın Atatürk'üdür falan demekte nedir.

ki iyi bi milliyetçidir öyle bi derdi falanda yok siz durup dururken bı sıfatlar bulma derdındesınız.

canaydın donemı bı cogunuz buralarda kufurler edıp ıstıfaya davet ettınız. Tupcuyle ımzalarken buralarda neler dedınız.

şimdi mi hocaya sevgınız depreşti

2 sene ust uste sampıyonluk degılde 2. olsak yıne boyle savunacak mıydınız ?

bırakın bu romantıklıgı. futbol mutbol yok ortada ıste

Hocam eyvallah kazanırdık diyelim tamam. Ne farkeder ki ?!
Takım gram top oynamadan şampiyon olmadı mı ? Anlatmak istediğim bu benim.
Ya biraz elimiz yüzümüz düzgün olsaydı o ş.l grubundan afedersin şeyimizi sallaya sallaya çıkardık ki ondan da çıkamadık.
Sen iyi futbol izlemek istemiyormusun ? Sadece sen değil. Hepimiz iyi futbol izlemek istemiyor muyuz? İlla yıldızları mı toplamak lazım iyi futbol izlemek için ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla bu pis düzende bi sekilde sampiyon olmak zorunda oldugumuz icin yeterki sampiyon olalim modundaydik hepimiz. tabiki herkes istiyor güzel futbol. insallah bu sene olur ne diyim. CL grubunda forvet olsaydi farkli sonuclar alirdik buna eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt