Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.237
- 51.241
- 3.683
Araplar lanet okumaya basladi monacoya xd
Bunlar da Diagne'yi bekliyolar..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roma deneyim için kiralar bence acaba aklımıza geldi mi acaba scout şefimiz sağolsun süper çalışıyor.Mert Çetin: "Fenerbahçe ve Galatasaray beni transfer etmek istedi. İki kulüpte Türkiye'nin en büyük camialarından. Beni istemeleri mutluluk vericiydi ama benim kararım Avrupa'da oynamaktı."
Gordugun gibi cok zor evet.
öyle deme apo baskan üzülür petkovla fotoları bile var monacoyu kardes kulup olarak benimsedi kendisi ama monaconun bundan haberi yok sanırımUlan bu Monaco nasıl bir takım ? herifler başına gelen her boku hak ediyor inşallah geçen sene yarım bıraktığınız işi tamamlar da küme düşersiniz ...

Vallah bende anlamadim xd Bütün dünya bizim arkamizda .dbu ne lan agdsgsdg
Vallah bende anlamadim xd Bütün dünya bizim arkamizda .d
O degilde Ahmet bulutun videosu ciktimi ortaya aciklamalardan dolayi? Ayni dha dün bugün kap var demisti cünkü
doru söyle ne kadar maaş alıyon broFatih Terim değil miydi geçen sezon şampiyonlar liginde Schalke'ye, Lokomotif Moskova'ya ezilerek yenildikten sonra basın toplantısında ağzını buruşturarak, yüzünü ekşiterek "Siz sezon sonunu bekleyin. Çok büyük, radikal değişiklikler olacak. Hepiniz göreceksiniz. Galatasaray taraftarı bize biraz sabır etsin. Herkesin arzuladığı futbolu oynayacak iyi oyuncular alacağız." diyen?
Ne oldu hani Fatih Hocanızın lafları çok çabuk unutuldu. Fernando, Ndiaye, Onyekuru gitti, Nzonzi, Seri, Babel geldi. Diagne ve Belhanda satılamadı. Yıldız bir forvet alınamadı. Bunlardan mı bahsetmişti Fatih Terim? Bu şekilde mi iyi oynayacak bir takım kuracaktı? Geçen sezon şampiyon olan kadroyu hiç bozmasaydı bile daha iyiydi. Yapacam derken iyice batırdı.
Fatih Terim değil miydi geçen sezon şampiyonlar liginde Schalke'ye, Lokomotif Moskova'ya ezilerek yenildikten sonra basın toplantısında ağzını buruşturarak, yüzünü ekşiterek "Siz sezon sonunu bekleyin. Çok büyük, radikal değişiklikler olacak. Hepiniz göreceksiniz. Galatasaray taraftarı bize biraz sabır etsin. Herkesin arzuladığı futbolu oynayacak iyi oyuncular alacağız." diyen?
Ne oldu hani Fatih Hocanızın lafları çok çabuk unutuldu. Fernando, Ndiaye, Onyekuru gitti, Nzonzi, Seri, Babel geldi. Diagne ve Belhanda satılamadı. Yıldız bir forvet alınamadı. Bunlardan mı bahsetmişti Fatih Terim? Bu şekilde mi iyi oynayacak bir takım kuracaktı? Geçen sezon şampiyon olan kadroyu hiç bozmasaydı bile daha iyiydi. Yapacam derken iyice batırdı.
bildiği şey sayısı çok kısıtlı zatenMuhabirleri bırak Abdürrahim Albayrak bile bilmiyordur Falcao transferini.
1 numaralı efsanesi kral Diagne diyosun yaniFatih hoca bu kulubun iki numaralı efsanesidir.Doğruları ve yanlısları ile.
Kiralar ama Turkiye'ye kiralamaz. Turkiye'de kalmak istese zaten Roma'yi degil bizi yada Fener'i tercih ederdi. Muhtemelen Italya liginde kucuk bir takima gonderirler. Bizde yedek kalsin diye bize vermez Roma.Roma deneyim için kiralar bence acaba aklımıza geldi mi acaba scout şefimiz sağolsun süper çalışıyor.
Aboubakar bir yere gitmedi degil mi falcao olmuyorsa ona dönelim